Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre, nou patrocinador regional del FC Barcelona a la Xina

Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre, nou patrocinador regional del FC Barcelona a la Xina

L’entitat bancària llançarà la primera targeta de crèdit oficial del Barça a la Xina, que podrà tenir fins a quatre dissenys diferents, tots ells amb motius blaugrana

El FC Barcelona i Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre (SPDBCCC) han anunciat aquest dijous un acord segons el qual el banc comercial es converteix en Patrocinador Regional del Club a la Xina per a aquesta temporada i la propera. Amb aquest nou acord d’àmbit regional, SPDBCCC esdevé el Banc Oficial del FCB a la Xina i la Targeta Oficial del Club al país asiàtic.

Fruit d’aquest acord global, ambdues entitats col·laboraran en el llançament de la targeta de crèdit SPD Bank – Barça Dream Team Credit Card a la Xina, exceptuant Hong Kong, Macau i Taiwan. Aquesta targeta tindrà fins a quatre dissenys diferents: amb l’escut del FC Barcelona, amb els jugadors blaugrana, amb el Camp Nou i amb les signatures dels jugadors, tots ells amb un disseny atractiu i efectes artístics. L’escut del Club figurarà al dors de totes aquestes.

Pel que fa al sistema de pagament, SPD Bank – Barça Dream Team Credit Card el possibilitarà mitjançant Union Pay, VISA, AmEx i MasterCard, amb l’objectiu de complir de manera integral amb les necessitats dels seus clients. A més, SDP Bank també els oferirà regals exclusius com ara altaveus Bluetooth, bosses esportives i ampolles d’aigua SPDB-FCB d’edició limitada.

Què és Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre

Fundat l’any 1992 i amb seu a Xangai, el Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre va ser un dels primers centres de targetes de crèdit de la Xina a ser reconegut oficialment. El SPDBCCC ofereix una àmplia gamma de serveis de banca personal i comercial als seus clients del territori xinès. La innovació sempre ha estat el motor del seu desenvolupament, incloent-hi des de millores en el sistema de productes i el desenvolupament de serveis especials, fins a l’emissió de la sèrie de targetes de crèdit personalitzables SPDBCCC Dream Card.

En els últims anys, i mitjançant la creació de diverses plataformes per a serveis mòbils, el Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre s’ha posicionat a l’avantguarda de les finances digitals.

Declaracions del vicepresident responsable de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“Estem molt satisfets de donar la benvinguda a la família del FC Barcelona al Shanghai Pudong Development Bank Credit Card Centre. Tenim una sinergia forta i sòlida amb el SPDBCCC. No només perquè la seva imatge de marca encaixa perfectament amb la del Barça, sinó també perquè existeixen semblances entre els seus clients i molts dels nostres aficionats xinesos. Són persones apassionades i amb somnis. Crec que amb el llançament de la targeta de crèdit SPD Bank – Barça Dream Team Credit Card el 2017 podrem connectar de manera encara més estreta amb els nostres més de 50 milions d’aficionats xinesos i amb els amants del futbol en general a la Xina”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut