Ferriolense – Juvenil A: Triomf contundent a domicili (1-4)

Els de Gabri han tornat a obtenir un nou triomf en Lliga, amb un hat-trick de Lee i un gol de Jordi Mboula

El Juvenil A ha obtingut una treballada victòria a Mallorca davant del Ferriolense (1-4) en un partit que ha servit als de Gabri García per oblidar la intranscendent derrota que van patir en l’últim partit de la UEFA Youth League. El darrer partit contra el Borussia Mönchengladbach ja és història i el triomf d’avui ha servit per tornar a les bones sensacions i per tornar-se a retrobar amb una important victòria.

Bona reacció amb un Lee golejador

Els blaugranes han començat amb insistència, creant ocasions de gols i apropar-se a la porteria rival. Mica en mica el Juvenil A s’ha anat fet amb el domini de l’esfèrica i això ha permès que després d’una bona actuació conjunta arribés al minut 13 la primera diana del matx, obra de Lee. Tot i el primer gol dels de Gabri, el Ferriolense ha pogut posar la igualtat al marcador després que Aitor hagi empatat al 32 de la primera meitat.

La igualtat al electrònic ha fet que els blaugranes hagin tornat a posar una marxa més per intentar posar-se per davant del marcador. La possessió de la pilota ha tornat a ser blaugrana i el Barça ràpidament s’ha posat una altra vegada per davant del matx. Un Lee endollat amb el gol, al minut 37, ha tornat a posar per davant al Juvenil A. El Barça estava ben posicionat al camp i psicològicament ha estat ben preparat per poder tornar a avançar-se després del gol local.

Lee i Mboula sentencien

A la represa els locals ho han intentat amb persistència però els blaugranes estaven forts amb la línia defensiva i segurs al mig del camp. Aquesta seguretat que tenien els blaugranes ha permès als de Gabri poder tenir el control de la pilota i impedir al contrari tenir ocasions de gol. El bon joc amb la pilota s’han vist reflectit al marcador, amb una altra diana de Lee, que s’ha adjudicat un hat-trick, i el gol de Jordi Mboula, que ha sentenciat el partit. La segona part també ha estat un monòleg dels blaugranes, que han deixat al rival amb molt poques possibilitats d’apropar-se al marcador. Aquesta victòria serveix perquè el Juvenil A continuï una mica més líder i segueixi amb la bona dinàmica que portava en els seus últims partits de lliga.

El proper partit dels blaugranes serà el proper dia 18 davant del U. Bellvitge, en un partit que correspondrà a la dissetena jornada de la Lliga.