Luis Enrique: “Tenim un repte molt maco a la Lliga”

Luis Enrique: “Tenim un repte molt maco a la Lliga”

Entre totes les qüestions que repassa en l’entrevista de balanç d’any, el tècnic afirma que veu l’equip capacitat per “capgirar la situació”

“A la Lliga estem en desavantatge respecte del líder, però amb l’objectiu clar d’apropar-nos-hi, i crec que som capaços de capgirar la situació”. Així veu Luis Enrique l’equip abans d’afrontar el segon tram de la temporada. Un cop tancat el 2016, el tècnic fa balanç de l’any en una extensa entrevista que s’emetrà aquest dissabte a les 19.00 hores a Barça TV. Abans, podem gaudir d’aquest avanç, en què l’asturià parla del repte que suposa per a l’equip l’actual classificació domèstica.

Durant l’entrevista, el tècnic també parla de les seves sensacions com a entrenador del Barça: “No tinc cap dubte que estic al millor club, amb els millors jugadors i tot amb la meva família. Gaudeixo molt”. Al mateix temps, però, reconeix que “aquesta professió té una part dura”. Sobre la seva continuïtat, assegura: “Tenim temps, el Club es manté al meu costat i continuarem planificant el futur immediat centrat en el present”. “Sé que no si no és aquí no serà enlloc”, conclou.

Recorda: a les 19.00 hores, l’entrevista completa amb Luis Enrique a Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut