El primer equip tornarà a la feina divendres

El primer equip tornarà a la feina divendres

Els homes de Luis Enrique retornaran divendres als entrenaments per preparar el partit de Copa davant l’Athletic

El FC Barcelona tornarà aquest divendres 30 de desembre als entrenaments per començar a preparar el duel de Copa del Rei davant l’Athletic Club de Bilbao. Els homes de Luis Enrique, que van iniciar les vacances de Nadal el dimecres 21 després del partit de setzens de Copa davant l’Hèrcules, tornaran a la feina per intentar seguir avançant rondes en la competició copera.

La sessió preparatòria tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i serà a les 18.00 hores. A més, cal recordar que el proper dia 3 de gener tindrà lloc l’habitual entrenament a porta oberta del primer equip al Miniestadi, on els seguidors blaugranes podran gaudir en directe dels cracs culers.

El proper matx serà el dia 5 de gener, a l’anada dels vuitens de final davant l’Athletic. Els blaugranes disputaran al Nou San Mamés el primer partit de l’eliminatòria en la Nit de Reis, en un guió molt semblant al viscut fa 6 anys amb el gol d’Abidal a la Catedral. A més, tres dies després els de Luis Enrique viatjaran a Vila-reial per disputar la 17a jornada de Lliga a El Madrigal davant el quart classificat de la Lliga. Sens dubte una primera setmana d’any exigent i amb dos desplaçaments complicats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut