Entrades exhaurides per a l’entrenament de portes obertes

Entrades exhaurides per a l’entrenament de portes obertes

El Miniestadi estarà ple per veure la sessió del primer equip del Barça, que es farà el proper 3 de gener a les 11 hores

El tradicional entrenament de portes obertes del FC Barcelona se celebrarà en un Miniestadi ple. I és que les entrades per a la sessió oberta s’han exhaurit aquest dimecres, un dia després de posar-se a disposició dels socis i aficionats culers. D’aquesta manera, la sessió estarà acompanyada d’un ambient de luxe, com és habitual en les últimes edicions.

El primer equip s’entrenarà al Miniestadi davant dels aficionats el proper dimarts 3 de gener. La sessió començarà a les 11 hores, però les portes s’obriran a les 9.30 hores perquè els socis i aficionats amb entrada puguin ocupar les seves localitats. D’aquesta manera, es repetirà el ple a les graderies del Miniestadi que es va registrar en l’edició de la temporada.

Cal recordar, a més, que després de la sessió els integrants de la plantilla blaugrana visitaran diversos centres hospitalaris per repartir il·lusió entre els nens malalts dins de la campanya de la Fundació FCB ‘Un somni, un regal’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut