Xerrada d’Iniesta a la Residència Masia

Xerrada d’Iniesta a la Residència Masia

El primer capità blaugrana ha compartit amb els joves residents la seva experiència personal des que va ingressar a la Masia, el mes de setembre de 1996, fins ara que s’ha consolidat com un dels grans referents del barcelonisme

Andrés Iniesta ha tornat avui a casa. El primer capità del FC Barcelona ha protagonitzat una interesant xerrada amb els joves esportistes de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort amb els que ha volgut compartir les seves experiències personals des que va entrar a viure a l’antiga Masia, el mes de setembre de 1996, fins ara que s’ha consolidat com un dels grans referents del barcelonisme. La xerrada, organitzada per Masia 360, s’emmarca dintre del cicle formatiu intern de la Residència Masia que consta de quatre blocs: Desenvolupament personal, prevenció de riscos a l’esport, esport i salut i formació cultural.

Iniesta ha gaudit com mai de la companyia del joves esportistes. Els hi ha parlat de com i quan va decidir deixar Fuentealbilla per venir a Barcelona, dels seus primers dies a la Masia, del primer entrenament, quan només tenia 16 anys, amb el primer equip que aleshores dirigia Llorenç Serra Ferrer, del gol d’Stamford Bridge contra el Chelsea, de les lesions que ha patit durant la seva carrera, del cop dur que va ser per ell la mort del seu amic Dani Jarque i del detall que va tenir amb ell quan va marcar el gol a Johannesburg que li donava el Mundial de Sudàfrica a Espanya i, com no, dels seus èxits al Barça formant part d’un equip de llegenda amb ell, Xavi i Messi com a grans referents.

Missatge del capità

L’acte, titulat ‘Andrés Iniesta: referent des de l’exemple’, ha estat dirigit, en forma d’entrevista, per Rubén Bonastre, responsable de l’àrea pedagògica de la Residència Masia, i ha finalitzat amb un torn de preguntes dels joves esportistes cap el capità del primer equip. El migcampista manxec s’ha acomiadat de tots els nois de la Residència amb una fotografia de família i un consell: “L’important no és l’èxit, sinó el camí... Confieu al 200 per cent en les vostres possibilitats i aneu pas a pas. No vulgueu pujar dues esglaons de cop en el vostre objectiu de ser futbolistes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut