Els moments més emotius del 2016

Els moments més emotius del 2016

La solidaritat, els somnis dels aficionats fets realitat i la implicació del Primer Equip en les causes benèfiques demostren un any més que el Barça és més que un club

A Murtaza Ahmadi li brillaven els ulls mentre esperava al túnel de vestidors agafat de la mà de Leo Messi. El nen afganès al que van fotografiar amb una samarreta de la selecció argentina feta amb una bossa de plàstic no se separava del ’10’ blaugrana. I tampoc ho va fer quan va saltar sobre la gespa, perquè havia fet realitat el seu somni. Els qui tampoc imaginaven que tindrien les signatures dels seus ídols eren els aficionats del Barça de Glasgow, Escòcia. Després de la victòria (0-2) al Celtic Park que va certificar el pas a vuitens de la Lliga de Campions, dos aficionats molt joves esperaven el primer equip a l’aeroport. Anaven cridant un per un els homes de Luis Enrique, que s’aturaven i convertien el nerviosisme en felicitat.  

Un any més, el FC Barcelona segueix mostrant la seva solidaritat. El cas de Luis Suárez així ho demostra, ja que va complir la petició de la Candela, una nena de dos anys i mig que pateix PKU que li va demanar que dediqués un gol a la gent amb aquesta malaltia. Dit i fet. L’uruguaià va marcar davant l’Sporting i va mostrat una samarreta on es podia llegir “Jo recolzo PKU”. Fets que segueixen demostrant que, vagi on vagi, el Barça segueix sent més que un club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut