BNN Technology es presenta a Pequín com a patrocinador regional del FC Barcelona per a les pròximes tres temporades

BNN Technology es presenta a Pequín com a patrocinador regional del FC Barcelona per a les pròximes tres temporades

L’empresa xinesa amb seu a Londres de tecnologies, continguts i serveis, mitjançant la seva companyia NewNet i l’aplicació per a mòbils Xinhua’s News, oferirà informació exclusiva sobre el Barça i uns campus de futbol a la Xina

El FC Barcelona i BNN Technology han anunciat aquest dilluns, en un acte que ha tingut lloc a Pequín, un acord segons el qual l’empresa xinesa de tecnologies, continguts i serveis amb seu a Londres es converteix en Patrocinador Regional del Club per a les pròximes tres temporades. L’acte ha comptat amb la presència de Xavier Asensi, Managing Director de l’Àsia Pacífic; de Darren Mercer, director executiu de BNN Technology; i de l'exjugador blaugrana Gaizka Mendieta.

Amb aquest nou acord d’àmbit regional, BNN Technology distribuirà a través de NewNet continguts sobre el FC Barcelona de manera exclusiva mitjançant la secció esportiva de l’aplicació per a mòbils Xinhua’s News, que inclourà notícies sobre el Club, així com accés per participar en concursos i en jocs.

A més, l’empresa xinesa organitzarà una sèrie de campus de futbol a la Xina, on més de 300 joves futbolistes es formaran per ser entrenadors certificats pel FC Barcelona i on podran perfeccionar la seva tècnica, coneixements tàctics i la seva forma física segons la metodologia de formació blaugrana. Un d’aquest campus se celebrarà a Barcelona. Com a part de l’acord, BNN Technology portarà un grup de participants a presenciar un partit al Camp Nou.

Tota l’activitat dels camps de futbol i el contingut relacionat amb el FC Barcelona estaran disponibles a l’aplicació Xinhua News, facilitada per NewNet. Els participants del campament de futbol, amics, famílies i aficionats s’hi poden inscriure per accedir tant a aquests continguts com també a informació relacionada a través de l’aplicació Xinhua News. El contingut es publicarà a principis del 2017.

Què és BNN Technology?

BNN Technology plc és una empresa de tecnologia xinesa, de continguts i serveis que desenvolupa activitats de cooperació a llarg termini per lliurar als ciutadans de la Xina amb serveis de valor afegit, de contingut i d’oportunitats canviants.

El grup té gairebé 300 empleats a tota la Xina i cotitza a la borsa des del 2014. El grup empresarial es dedica principalment a oferir la tecnologia als seus socis per facilitar el compliment dels pagaments en línia i en aplicacions mòbils a través d'aliances o acords d'afiliació amb socis corporatius i governamentals clau, i, el desenvolupament de continguts digitals, en línia i mòbil. A través de la seva associació amb Xinhuatong, BNN facilita els pagaments mòbils i altres serveis clau en l'aplicació mòbil de Notícies Xinhua en 12 províncies de la Xina. El canvi dels consumidors xinesos a "la vida al mòbil” està tot just començant i la tecnologia de la plataforma de BNN permet a les comunitats urbanes i rurals a través de la Xina per accedir a continguts exclusius i pagar per més serveis en línia.

Declaracions del vicepresident responsable de Màrqueting i Comunicació del FC Barcelona, Manel Arroyo:

“És un gran honor donar la benvinguda a BNN Technology, i especialment a la família xinesa. El FC Barcelona té més fans a la Xina que a qualsevol altre país del món, motiu pel qual estem convençuts que aquesta col·laboració amb BNN ens permetrà apropar-nos a milions d’aficionats. Esperem amb moltes ganes la posada en marxa d’aquest programa de patrocini i desitgem que els nostres aficionats i els ciutadans xinesos puguin gaudir-ne i beneficiar-se’n”.

Declaracions del director executiu de BNN Technology, Darren Mercer:

“M’emociona que el FC Barcelona, un dels clubs de futbol més grans del món, hagi escollit BNN Technology com a Patrocinador Regional a la Xina per donar suport al futbol base al país. Xina té una ambició real de convertir-se en un dels referents mundials del futbol, i tant les escoles com les comunitats a totes les províncies del país estan iniciant un viatge futbolístic fantàstic. Estem contribuint en un projecte d’importància nacional. Em sento particularment orgullós que BNN Technology formi part d’un projecte que fomenta la participació tant a la base com a l’elit d’aquest esport".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut