Sergio Busquets, el test dels 400 partits

Sergio Busquets, el test dels 400 partits

El tercer capità blaugrana respon a un qüestionari molt significatiu sobre la seva xifra rodona com a futbolista del FC Barcelona

Sergio Busquets va arribar a la xifra de 400 partits amb el FC Barcelona coincidint amb la visita del Màlaga al Camp Nou durant el passat mes de novembre. Amb motiu de l’efemèride, el tercer capità del conjunt de Luis Enrique va ser posat a proba amb un test molt particular on va repassar els moments més destacats de la seva trajectòria. D’ençà del seu debut en la temporada 2008, Busquets ha alçat 24 títols en “el club de la meva vida” –tal com va assegurar en l’entrevista realitzada per els mitjans del Club-.

En el test al que va ser sotmès, Busquets es va enfrontar a preguntes sobre els registres més significatius aconseguits en els darrers anys: des del primer partit oficial disputat al Camp Nou fins als dorsals que ha portat com a membre del primer equip. El ‘5’ blaugrana va demostrar recordar perfectament els moments individuals i col·lectius més importants que ha viscut en els últims cursos. Ara, no et perdis cap detall del test a Sergio Busquets gràcies a aquest vídeo exclusiu. Gaudeix-lo per Nadal! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut