Andrés Iniesta: “Segueix sent especial jugar un derbi”

Andrés Iniesta: “Segueix sent especial jugar un derbi”

El capità del Barça que disputarà aquest diumenge el seu 28è partit contra l’Espanyol, afronta el partit amb bones sensacions després de la lesió

El FC Barcelona afronta aquest diumenge el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou. Un partit que sempre promet emocions fortes per la rivalitat entre tots dos conjunts. En aquest sentit, Andrés Iniesta que disputarà el seu 28è derbi amb la samarreta blaugrana ha assegurat que sempre son partits amb molts al·licients: “Segueix sent especial jugar un derbi”. “Són partits diferents. Els he jugat des dels 12 anys, els he sentit i viscut durant molt de temps i ara a nivell professional encara més”, ha reconegut a Barça TV en el marc d’un acte celebrat a una llibreria de Barcelona on ha explicat  el seu llibre La jugada de la meva vida a uns nens.

Qüestionat pel bon moment de forma en què arriba l’Espanyol al derbi, Iniesta ha explicat que “l’inici de Lliga no va ser com ells s’esperaven, però porten una bona línia a nivell defensiu i serà complicat”. I ha afegit: “Un derbi sempre és diferent i intentarem fer bé les coses i jugant a casa tenim moltes opcions”.

El capità blaugrana ha asseverat que arriba al partit amb bona forma després “d’anar agafant bé el ritme de competició”.  I és que Iniesta s’ha recuperat a la perfecció de la lesió soferta el passat mes d’octubre. Finalment, el ‘8’ del Barça ha explicat que “encara se sent part important d’aquest Barça” i espera que “duri molts més anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut