Luis Enrique i Robert Fernández: missió acomplerta a Qatar

Luis Enrique i Robert Fernández: missió acomplerta a Qatar

L’entrenador blaugrana i el secretari tècnic del primer equip han valorat l’amistós a Doha d’aquest dimarts

Després de la golejada (3-5) contra l’Al-Ahli en l’amistós celebrat a Doha, Luis Enrique i Robert Fernández han atès Barça TV a peu de gespa. D’un enfrontament sobre el qual es poden treure poques conclusions, Luis Enrique ha afirmat que s’han pres el partit “de la millor manera possible”. Per la seva banda, el secretari tècnic del primer equip ha assegurat que la millor conclusió que es pot extreure és que “no ha passat res greu”.

Luis Enrique ha intentat donar minuts a tots els jugadors en un partit “on hi ha hagut més futbol d’atac que defensiu”. Els quatre davanters blaugrana -Messi, Suárez, Neymar i Paco Alcácer- han aprofitat els seus minuts sobre el terreny de joc i han encarat el triomf amb un gol cada un. En aquesta línia, Robert Fernández ha declarat que “sempre és bo que marquin els davanters”. “I sobretot perquè Alcácer vagi agafant confiança”, ha continuat.

El tècnic blaugrana ha conclòs les valoracions sobre el partit dient que l’objectiu és “recuperar-se el més aviat possible per pensar en el pròxim partit”. El Barça afrontarà aquest diumenge l’últim partit de l’any a la Lliga davant l’Espanyol, i en una setmana rebrà l’Hèrcules al Camp Nou, en un partit on es juguen el passi a vuitens de la Copa del Rei. Així doncs, Robert Fernández ha afirmat: “No pensem en una altre cosa que no sigui guanyar”. I ha afegit: “L’important és que estem vius en totes les competicions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut