Sergi Roberto: “L’objectiu era arribar primers

Sergi Roberto: “L’objectiu era arribar primers"

El lateral blaugrana ha reconegut que la victòria contra el “Borussia Monchengladbach serà important agafar confiança a la Lliga”

El Barça afronta aquest dimarts l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. Ho farà davant el Borussia Mönchengladbach al Camp Nou amb la tranquil·litat d’haver fet els deures i tenir la primera plaça de grups assegurada. En aquest sentit, el lateral del FC Barcelona, Sergi Roberto, ha explicat que “aquest era l’objectiu principal de l’equip” en un dels grups més complicats d’aquesta Champions: "Volíem arribar primers i ja classificats en l'última jornada al Camp Nou".

El ‘20’ del Barça ha reconegut que “l’equip està animat” després de l’empat al Clàssic, perquè “l’equip va fer un bon partit, ens vam merèixer guanyar i va ser una llàstima el gol encaixat a l’últim minut”. I ha afegit: “Contra el Borussia Monchengladbach serà important aconseguir la victòria per agafar confiança a la Lliga, sobretot, en un partit complicat com serà el de Pamplona el proper dissabte, i així poder capgirar la dinàmica de tres empats seguits”.

Qüestionat pel seu rendiment, Sergi Roberto s’ha mostrat satisfet per la participació que té aquesta temporada: “Ja fa dos anys que estic jugant al lateral dret. El que volia era jugar al Barça i se m’està donant la oportunitat de fer-ho al lateral. Intento gaudir al màxim de temps possible al Barça”. I ha puntualitzat: “Sempre hi ha coses a millorar, mai ho fas perfecte, però estic content amb el meu rendiment”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut