Andreu Plaza:

Andreu Plaza: "Aquesta temporada podem fer el pas definitiu"

El tècnic del Barça Lassa de futbol sala s’ha mostrat il·lusionat amb la temporada que comença, mentre que el capità Sergio Lozano destaca el bon nivell dels nous fitxatges

El Barça Lassa de futbol sala fa dos dies que és a Andorra realitzant l'stage de pretemporada i aquest divendres la plantilla i el cos tècnic han celebrat la tradicional trobada institucional amb el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres. A més, el tècnic Andreu Plaza i el capità Sergio Lozano han comparegut en roda de premsa per expressar les seves primeres sensacions amb vista a una campanya que es preveu intensa.

Bones sensacions

"És fantàstic tornar a Encamp per fer-hi la pretemporada. Estem començant però les sensacions són molt bones. Estem convençuts que aquesta temporada podem fer el pas definitiu que ens falta per desbancar l'Inter Movistar", ha manifestat Andreu Plaza, que s’ha mostrat optimista amb el rumb de l'equip. El tècnic també ha parlat de la designació de Sergio Lozano com a capità i ha explicat que "és un jugador amb carisma i la millor notícia és que torna a estar en un gran estat de forma". "És sens dubte el millor fitxatge de la temporada després de dos anys en què ho ha passat molt malament", ha afegit Plaza.

Els nous s'adapten ràpidament

Per la seva banda, el nou primer capità de l'equip, Sergio Lozano, ha expressat la seva il·lusió per la temporada i també s’ha mostrat encantat amb les noves incorporacions que han arribat per reforçar la plantilla d'aquest curs, en referència a Dídac, Boyis, Arthur i Adri Ortego.

"A priori tots els fitxatges tenen molt bona pinta. Personalment em trobo molt bé i amb la il·lusió d'un nen, espero que aquest sigui el nostre any", ha dit Lozano, que aquesta temporada ha d'exercir de líder del vestidor després de la retirada de Paco Sedano.

Doble sessió d'entrenament

Aquest divendres el Barça Lassa ha tornat a fer una doble sessió d’entrenament al Pavelló d'Encamp per seguir la preparació davant d'un any en el qual toca refermar el bon final de la passada temporada alçant nous trofeus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut