El Barça Lassa començarà la pretemporada el 6 d’agost

El Barça Lassa començarà la pretemporada el 6 d’agost

Edu Castro només comptarà la primera setmana amb la meitat de la plantilla: Egurrola, Panadero, Álvarez, Gual i Pascual

El Barça Lassa ja està a punt per començar la pretemporada. Després d’un mes i mig sense trepitjar el Palau, els blaugrana tornaran a posar-se els patins aquest dilluns 6 d’agost. Els internacionals que van disputar l’Europeu gaudiran d’una setmana més de descans i, per tant, Edu Castro només podrà comptar amb la meitat de la plantilla: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pablo Álvarez, Marc Gual i Matias Pascual.

La primera setmana de treball començarà el dilluns al matí amb les pertinents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i continuarà al Palau Blaugrana amb la primera sessió de gimnàs i de pista. Els jugadors hauran de tornar a passar pel gimnàs el dimarts i es posaran els patins el dimecres, amb una nova sessió de gimnàs i de pista. El dijous canviaran el parquet per la sorra de la platja de Gavà, amb l’objectiu de seguir realitzant càrregues de força i de resistència però en un escenari diferent. La setmana finalitzarà el divendres amb una nova sessió de gimnàs i de pista al Palau.

Després d’aquests primers cinc dies de treball, l’equip farà una estada a El Montanyà entre el 13 i el 17 d’agost (l’estiu passat no s’hi va anar per la disputa del World Roller Games). A terres osonenques, Edu Castro ja podrà dirigir tota la plantilla al complet, amb l’arribada de Sergi Fernández, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i dels nouvinguts Nil Roca i João Rodrigues. Al llarg de tota la pretemporada, diferents jugadors de l’hoquei formatiu estaran citats als entrenaments.

Les primeres competicions

L’activitat continuarà al Palau Blaugrana durant la tercera setmana d’agost, que finalitzarà amb el primer partit oficial del curs 2018/19: el duel de Lliga Catalana contra el Caldes al Palau. L’última setmana d’agost es prepararà el partit a la pista del Vendrell (1 de setembre) i llavors, si se superen els quarts de final (3 de setembre) a Igualada, l’equip tornarà a les Comes per a la fase final de la Lliga Catalana (10 i 11 de setembre).

I pocs dies dies després s’haurà d’afrontar la Supercopa d’Espanya (15 i 16 de setembre) a Sant Sadurní d’Anoia. Després arribarà el complicat inici d’OK Lliga a Riazor (23 de setembre) i la disputa de la Copa Continental (29 i 30 de setembre).   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut