Valverde: “Arturo Vidal ens aportarà energia i presència”

Valverde: “Arturo Vidal ens aportarà energia i presència”

El tècnic blaugrana assegura que el quart fitxatge de l’estiu “té una experiència dilatada” i està acostumat a jugar “partits grans”

Quan l’equip s’ha llevat aquest divendres a San José, Arturo Vidal encara no era oficialment jugador del FC Barcelona. Quan poques hores més tard Ernesto Valverde s’ha assegut a la roda de premsa del Levi’s Stadium, en la prèvia del Milan-Barça d’aquest dissabte, el quart fitxatge de l’estiu era ja una realitat. “És un jugador que esperem que ens aporti energia al mig camp. Té una experiència dilatada i ha jugat molts partits en tots els equips que ha jugat. Està acostumat a jugar partits grans”.

Ha seguit així: “Té molta presència, no passa desapercebut i crec que ens pot anar molt bé”. L’ha volgut comparar amb Paulinho: “Com Paulinho, és un jugador una mica diferent del que ja tenim i pensem que es pot adaptar bé”.

El tècnic ha reconegut que Arturo Vidal té l’aspecte d’un “guerrer” i creu que al Barça “hi ha espai per a molts tipus de jugadors”. En aquest sentit, preguntat per l’ADN Barça, afirma: “L’any passat va haver-hi molta polèmica quan va arribar Paulinho abans de veure’l jugar un sol minut i després es va veure que ens va anar molt bé”. Per a Valverde, un futbolista de les característiques de Vidal “enriqueix” la plantilla actual.

Preguntat per si l’equip té la intenció d’incorporar més jugadors, ha declarat: “Som el Barça i estem oberts a millorar el nostre equip en el temini que estimem oportú perquè no sabem què pot passar d’aquí fins al final del període de fitxatges”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut