El dilluns comença el Barça Lassa B 2018/19

El dilluns comença el Barça Lassa B 2018/19

El filial blaugrana d'handbol començarà la pretemporada amb dobles sessions d’entrenament i, posteriorment, serà el torn de quatre partits amistosos

Xiulet inicial per al Barça Lassa B d’handbol 2018/19. Els homes del tècnic Roi Sánchez iniciaran la posada punt aquest dilluns 13 d’agost. La bola començarà a volar en dobles sessions d’entrenament, on els exercicis físics també estaran presents. Les sessions no seran les úniques eines per agafar la forma abans de l’inici de la competició oficial.

4 partits amistosos

Els blaugranes també prepararan l’inici de la competició domèstica, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 de setembre a casa contra el Agustinos Alicante, amb quatre partits amistosos. Els rivals seran el Sant Esteve Sesrovires (dissabte 25 d’agost), el Montcada (diumenge 26 d’agost), el Bordils (dissabte 8 de setembre) i el BM La Roca (dimarts 11 de setembre). En aquests matxs es podran veure algunes de les cares noves de la plantilla de Roi Sánchez.

Altes i baixes

Jannek Klein (SG Flensburg-Handewitt), Juri Knorr (HSG Ostsee), Quim Vaillo (OAR Grácia), Oriol Blanco (BM La Roca), Mark Bodor (juvenil), Edu Calle (juvenil) i Robert Rosell (juvenil) són les incorporacions del Barça Lassa B del curs 2018/19. Cal destacar que Pere Vaquer (Anaitasuna), Joan Amigó (Nice), Jordi Sancho, Mikel Rubiño, Victor Tremps (retirat, segueix treballant al Club), Guillem Herms i Roger Manzano han deixat la plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut