Primera doble sessió, en família, per a Messi, Sergio, Piqué i Alba

Primera doble sessió, en família, per a Messi, Sergio, Piqué i Alba

Els mundialistes han continuat la seva posada en marxa amb dos entrenaments, un al matí i l’altre a la tarda, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

La rutina de les dobles sessions ha arribat a les botes de Messi, Busquets, Piqué i Jordi Alba. Tant al matí com a la tarda del dimecres 1 d’agost, s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Però el segon entrenament del dia ha presentat canvis. Els jugadors del Barça B que els havien acompanyat al matí, Ruiz de Galarreta, Morer, Mujica, Mate, Guillem i McGuane, no ho han fet a la tarda. Al contrari que Samper, que solament ha participat en la segona sessió del dia.

L’agenda de Messi, Busquets, Piqué i Jordi Alba s’ha tornat a omplir de futbol; el practicat sobre la gespa dels camps d’entrenament de Sant Joan Despí. Després de passar la revisió mèdica i completar el primer entrenament, han finalitzat la seva primera doble sessió del curs 2018/19. Tot amb el sol com a testimoni.

Però la posada a punt per als mundialistes blaugranes no cessa. Perquè el dijous 2 d’agost es tornaran a calçar les botes per una nova sessió matinal a porta tancada. Les vacances queden enrere i la rutina dels entrenaments s’imposa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut