El Barça Lassa torna a la feina!

El Barça Lassa torna a la feina!

Els cinc jugadors convocats han iniciat la campanya 2018/19 amb les proves mèdiques i una primera sessió al Palau

El Barça Lassa ha començat a preparar la temporada 2018/19 aquest dilluns, amb una jornada matinal intensa en què els jugadors convocats han hagut de passar les proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per després fer una sessió preparatòria al gimnàs i a la pista del Palau Blaugrana.

Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pablo Álvarez, Marc Gual i Matias Pascual han estat els cinc homes citats per Edu Castro, que ha completat el primer entrenament del curs amb la presència de vuit joves de l’hoquei formatiu blaugrana. Els altres cinc jugadors restants de la plantilla -Sergi Fernández, Bargalló, Alabart, Roca i Rodrigues- iniciaran la pretemporada el 13 d’agost, al Montanyà. Aquest dilluns, també ha estat el primer dia amb l’equip del doctor David Domínguez i del fisioterapeuta Raül Duran, nous membres del cos tècnic.

Sergi Panadero: “L’inici serà dur però l’equip està mentalitzat”

Sergi Panadero, segon capità de l’equip, ha destacat que “l’estiu ha anat molt bé i hem carregat les piles després d’una temporada molt bona”. “Tenim per davant un curs molt il·lusionant, amb molts reptes i títols en joc”. L’equip haurà d’afrontar, amb poc marge de temps, la Lliga Catalana, la Supercopa, l’OK Lliga i la Continental. És per això que l’osonenc ha subratllat: “l’inici  serà dur però l’equip està mentalitzat”.

De la seva banda, l’argentí Pablo Álvarez ha comentat que “començarem la temporada amb moltes ganes”. “L’anterior va ser extraordinària, guanyar és molt bonic i ara intentarem repetir-ho”. I també ha valorat els reptes més propers: “és un inici molt fort però tenim molt marge per preparar-nos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut