Acord amb l'Everton FC pel traspàs de Lucas Digne

Acord amb l'Everton FC pel traspàs de Lucas Digne

El FC Barcelona i l’Everton Football Club han arribat a un acord pel traspàs del jugador francès al conjunt anglès

El FC Barcelona i l’Everton Football Club han arribat a un acord pel traspàs del jugador Lucas Digne al conjunt anglès. L’Everton pagarà al FC Barcelona 20,2

milions d’euros, més 1,5 M en variables. El Club expressa públicament el seu agraïment a Lucas Digne pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

45 partits i 4 títols

Durant les dues temporades en què Digne ha format part del FC Barcelona, el lateral esquerre francès s’ha enfundat la samarreta culer en 45 ocasions: 29 de Lliga, 7 de Copa, 7 de Champions i 3 de Supercopa d’Espanya. Al llarg d’aquests partits ha celebrat dues dianes: una a la Copa i una altra a la Lliga de Campions. A més, com a blaugrana ha sumat quatre títols al seu palmarès: dues Copes del Rei, una Lliga i una Supercopa d’Espanya.

El lateral francès, fins diumenge als Estats Units concentrat amb la resta dels jugadors blaugrana desplaçats per a la gira americana, es va poder acomiadar dels que han estat els seus companys de vestidor, abans de tornar cap a Barcelona i tancar la seva sortida del Club. A més, Digne va voler agrair el tracte rebut per tothom durant aquests dos darrers anys, i va manifestar: “Compartir vestuari amb els millors jugadors del món ha estat increïble, només puc donar les gràcies a tothom”. Finalment, es va mostrar feliç amb els èxits assolits aquests dos últims anys: “Guanyar trofeus aquí ha estat especial, guanyar el doblet i poder gaudir-lo amb l’afició al carrer va ser increïble”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut