Així serà el Torneig de l’Hospitalet per al Barça Lassa júnior

Així serà el Torneig de l’Hospitalet per al Barça Lassa júnior

L’equip de Julbe, actual campió del torneig final i sotscampió el curs passat a Hospitalet, debuta aquest divendres 6 contra l’Olimpija de Ljubljana

El Barça Lassa júnior disputarà, del 6 al 8 de gener, el tradicional Torneig de l’Hospitalet, l’Adidas Next Generation Tournament, al Complex Esportiu l’Hospitalet Nord. L’equip que entrena Alfred Julbe es va quedar a les portes de la victòria a l’Hospitalet el curs passat, però va aconseguir el triomf en el torneig final, disputat durant la final four de Berlin. Així doncs els blaugranes, que tenen assegurada la seva presència a Istanbul el mes de maig com a vigents campions, jugaran a l’Hospitalet amb el desig de guanyar i amb menys pressió per aconseguir la classificació.

Els partits

El Barça debutarà el divendres 6, a les 10 hores, contra l’Olimpija de Ljubljana. El segon partit per als de Julbe serà a les 18 hores del mateix dia 6 contra l’Alba de Berlín. La tercera jornada de la primera fase serà dissabte, a les 16 hores, contra l’Herbalife Gran Canària. En cas de classificació com a primer o segon de grup els blaugranes disputaran la semifinal del Torneig, que es jugaria el diumenge 8 a les 9 o a les 11 hores. Finalment, si aconsegueixen arribar a la final, aquesta es disputaria el diumenge 8 a les 19 hores en directe per Esport3.

El Barça

L’equip blaugrana compta amb una combinació de júniors de primer any i de segon any, entre els quals hi ha Sergi Martínez, Arnas Velicka o Raimon Carrasco, que ja han jugat minuts de qualitat amb el Barça Lassa B de la LEB Or. A tots ells cal sumar-hi Héctor Aza, Álex Esteban, Andrija Marjanovic, David Font, Miki Puig, Omar Dieng, Luka Samanic, Nikola Zizic o el cadet Erik Kall, que també ajudarà l’equip.

Cal destacar que tots els aficionats del bàsquet base que hi vulguin assistir ho poden fer comprant la seva entrada en aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut