L’Infantil A marxa d’stage d’hivern a Senegal

L’Infantil A marxa d’stage d’hivern a Senegal

L’equip de Carles Martínez, que ha estat convidat per l’Academia Aspire, disputarà dos partits amistosos contra l’Aspire Football Dreams abans de tornar el proper dissabte a Barcelona

L’Infantil A ha marxat aquesta tarda cap a Dakar, la capital de Senegal, per realitzar fins el proper dissabte un ‘stage’ d’hivern convidat per l’Academia Aspire. L’equip de Carles Martínez, que l’any passat ja va viure la mateixa experiència a Qatar on fins i tot van rebre la visita de l’excapità blaugrana Xavi Hernández, disputarà dos partits amistosos, el dimarts i el dijous, contra l’Aspire Football Dreams i realitzarà, també, diversos actes socials i culturals que permetrà conèixer de primera mà als jugadors blaugranes quina és la situació d’aquesta república africana.

Al tractar-se aquesta setmana d’un període escolar i seguint les noves directrius marcades des del projecte Masia 360, l’Infantil A viatja a Senegal amb la presència de Rubén Bonastre, responsable de l’Àrea Educativa de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort, qui s’encarregarà de fer classes diàriament amb els esportistes, estudiants de segon d’ESO, per què no perdin el ritme de l’escola. De fet, el passat dijous, tots els integrants de l’Infantil A van entregar el pla de deures que els hi ha posat a les seves respectives escoles.

Líder de la Divisió d'Honor

El defensa Eric Cañete, per exemple, té que fer un resum d’un examen de Naturals, estudiar vocabulari d’anglès i matemàtiques i fer una redacció de castellà, mentre que el porter Pau Sánchez ha d’estudiar pels exàmens de física i matemàtiques i ha de fer els exercicis de llengua castellana i anglès. L’Infantil A lidera la Divisió d’Honor, empatat a punts amb l’Espanyol, després de la seva victòria d’aquesta jornada a camp de l’At. Segre (1-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut