FC Barcelona Lassa - Rio Natura Monbus: Sense confiances contra l’Obradoiro

FC Barcelona Lassa - Rio Natura Monbus: Sense confiances contra l’Obradoiro

Els de Bartzokas, que són colíders de la Lliga Endesa, volen continuar sumant al Palau, on no coneixen la derrota

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a les 12.30 h i en directe per Movistar+, el Rio Natura Monbus Obradoiro. Els blaugranes, tot i la derrota a Bamberg, arriben en un bon moment a aquest partit, ja que havien encadenat una ratxa de quatre victòries consecutives. A la Lliga Endesa, però, el rendiment dels de Bartzokas és realment bo gràcies als 11 triomfs i les tan sols tres desfetes. Cal destacar que els catalans no coneixen la derrota al Palau Blaugrana aquest curs i que volen continuar sent forts a casa.

El rival

Compta amb jugadors de molt qualitat, tant interiors con exteriors. El seu màxim anotador és Dulkys, amb 11,7 punts, mentre que al joc interior la parella que formen Rosco Allen (11,5) i Shayne Whittington (10,8) és sòlida, amb punts a les mans i també llançament exterior. A tots ells s’hi pot unir el poder anotador de Bendzius, Urtasun, Yusta, Cárdenas i Pozas. El base Mickey McConell, un dels seus màxims anotadors, s’ha perdut els últims partits per una ruptura fibril·lar al bessó intern.

El Barça

És colíder de la Lliga Endesa, juntament amb el Reial Madrid, i ha guanyat els set partits que ha jugat a casa seva, al Palau Blaugrana. Amb la baixa confirmada de Holmes, que després de dos mesos ha finalitzat el seu vincle contractual amb el Club, els blaugranes tampoc podran disposar de Perperoglou, que continua recuperant-se, ni tampoc amb els lesionats de llarga durada Ribas i Lawal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut