El FC Barcelona i la Fundació renoven l’acord amb Caixabank i la Fundació bancària “La Caixa” per quatre anys més

El FC Barcelona i la Fundació renoven l’acord amb Caixabank i la Fundació bancària “La Caixa” per quatre anys més

Els màxims representants de les quatre entitats, Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner, Jordi Gual i Jaume Giró, respectivament, signen la prolongació de l’aliança fins a la temporada 2019/20

El FC Barcelona i Caixa Bank han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera es mantindrà com a patrocinadora oficial del Club durant els propers quatre anys, fins a la temporada 2019/20. Així mateix, la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Bancària “La Caixa” han donat continuïtat al seu acord per al mateix període, gràcies al qual les dues entitats seguiran desenvolupant accions socials conjuntes.

El president del Club, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident primer i responsable de la Fundació, Jordi Cardoner, han rubricat la renovació de l’aliança amb el president de CaixaBank, Jordi Gual, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, en un acte celebrat a la Llotja President Suñol. Per part de la Fundació FCB, també hi han assistit el CEO, Nacho Mestre, i la directora general, Mària Vallès. Posteriorment, els representants de les quatre entitats han visitat l’oficina que CaixaBank té ubicada a l’accés 15 de l’Estadi.

Patrocinador principal de la Cursa Barça

CaixaBank es manté com a patrocinador oficial del FC Barcelona (premium partner) i soci financer de l’Entitat, i consolida, també, la seva aposta global pel futbol professional. L’entitat financera comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca a les diferents instal·lacions esportives del FC Barcelona, paquets d’hospitalitat per a clients de l’Entitat i publicitat als diferents canals de comunicació del Club, i reforçarà la seva posició com a soci financer de l’Entitat.

Entre les contraprestacions destaca la possibilitat de vincular la imatge del Club a les oficines de representació que CaixaBank té en més de 16 països d’arreu del món.

Com a novetat del nou acord, CaixaBank es converteix en patrocinador principal de la cursa popular Cursa Barça, de celebració anual i amb un recorregut de 10 quilòmetres.

La renovació de l’acord, que mantindrà CaixaBank com a soci financer del Club fins a la temporada 2019/20, ha possibilitat ampliar el contracte d’emissió de targetes amb el Club per al llançament de tres noves modalitats de targeta exclusives dirigides als socis: Visa Platinum Barça, Visa Prepagament Barça Recarregable i Visa Prepagament Barça Regal. Aquestes noves modalitats de targetes es poden sol·licitar a les oficines de CaixaBank, a través del portal de l’entitat financera, a la pàgina web del FC Barcelona o bé a l’oficina que CaixaBank té ubicada a les instal·lacions del Club.

Les noves targetes complementen la Visa Barça ja existent, així com les polseres de pagament contactless personalitzades amb la imatge oficial del FC Barcelona. El conveni de col·laboració també recull que CaixaBank mantindrà la visibilitat de marca al Camp Nou i a totes les instal·lacions del Club.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha mostrat la gran satisfacció que té el Club de “renovar aquesta aliança històrica amb un dels principals bancs d’Europa i l’entitat financera de referència a Catalunya, i amb les nostres respectives fundacions per poder seguir creixent amb programes socials conjunts pel desenvolupament de la infància i el foment de l’educació en valors. Per nosaltres, CaixaBank és molt més que un patrocinador, és un soci amb el qual compartim unes arrels al país i que ens ha acompanyat en els millors moments de la història del nostre club”.

Per Jordi Gual, president de CaixaBank, “aquest nou acord permet a l’Entitat consolidar el seu compromís amb l’esport professional, reforçar el vincle amb un club amb el qual compartim uns mateixos valors, com el treball en equip, la constància, el respecte, l'esperit de superació i la recerca de l’excel·lència i, també, des de la vessant econòmica, mantenir-nos com a soci financer del FC Barcelona i seguir impulsant la innovació al servei de tots els seus socis i aficionats”.

A més, Jordi Gual ha remarcat que, amb aquest compromís, “CaixaBank s’ha convertit, sens dubte, en un dels principals patrocinadors històrics del FC Barcelona, renovant la seva confiança any rere any, i sempre buscant nous àmbits de col·laboració entre ambdues entitats”.   

Accions socials conjuntes de les dues fundacions

Al mateix temps, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació del Barça donen continuïtat al seu acord per al mateix període gràcies al qual la Fundació Bancària ”la Caixa” desenvoluparà accions socials conjuntes amb el Club. La col·laboració entre ambdues entitats es remunta a l’any 2009 i neix del seu compromís conjunt amb la societat, recolzat en uns valors comuns, amb el principal objectiu de donar oportunitats a les persones, especialment als nens i joves que es troben en risc d’exclusió.

Pel vicepresident primer, Jordi Cardoner, “totes dues entitats compartim els mateixos objectius, contribuir a una societat més justa i solidària i unint esforços segur que aconseguirem que molts nens i nenes de Catalunya se’n puguin beneficiar.”

Per Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària, “el Barça, “la Caixa” i, per extensió la seva Obra Social, són institucions centenàries. El factor històric és determinant per entendre el seu arrelament, però el veritable tret diferencial és la seva proximitat a les persones, durant més d’un segle i de manera ininterrompuda. Un club de futbol i un banc compromesos fermament amb el seu entorn i que tenen la vocació social en el seu ADN”. 

Fruit d’aquesta relació, ens els últims anys es poden destacar projectes com FutbolNet, que posa en joc un mètode d’intervenció social en què el diàleg és la clau; Barçakids, que vol promoure que els infants generin canvis en els seus hàbits i actituds; o els Cruyff Courts, mitjançant els quals es vol prioritzar juntament amb la Fundació Cruyff els infants i adolescents que es troben en situació de vulnerabilitat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut