El planter del Barça fa costat al futbol inclusiu

El planter del Barça fa costat al futbol inclusiu

El Benjamí C, dirigit per l’Albert Puig i el Pol Planas, participa en el reportatge ‘El somni d’Ayelen” que emet Barça TV aquest divendres

El programa ‘Històries’ de Barça TV emet aquest divendres a les 21 hores el reportatge ‘El somni d’Ayelen’, en el que participa el Benjamí C del Barça. Una vegada més, el planter blaugrana s’implica de manera directe en un projecte solidari, que en aquest cas recull la història de l’Ayelen, una noia de 14 anys que pateix una deficiència visual a causa d’haver nascut prematurament.

El reportatge, protagonitzat per l’Ayelen i pel Benjamí C dirigit per l’Albert Puig i el Pol Planas, es basa en la celebració del II Dia del Futbol Inclusiu que es va celebrar fa unes setmanes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquell dia, els jugadors del Benjamí C i un grup de nens i nenes amb necessitats especials van compartir un partit de futbol per fomentar el treball en equip i la integració a través de l’esport. Una jornada promoguda entre la Fundació del FC Barcelona i la Fundació Itinerarium i que compta, entre d’altres, amb la participació de l’exseleccionador espanyol Vicente del Bosque.

No et perdis la història de l’Ayelen amb el Benjamí C del FC Barcelona en aquest reportatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut