Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez mostren el seu hoquei a l’Escola del Mar de Barcelona

Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez mostren el seu hoquei a l’Escola del Mar de Barcelona

Un centenar de nens i nenes han viscut amb emoció una classe magistral d’hoquei impartida pels dos golejadors argentins

Els nens i nenes de l’Escola del Mar han rebut aquest dimarts una visita especial que ha servit per profunditzar els seus coneixements sobre l’hoquei patins. Pablo Álvarez i Lucas Ordoñez han respòs les preguntes del centenar d’alumnes de primer, segon, tercer i quart de primària del centre barceloní, explicant la seva trajectòria professional i algunes curiositats personals. “Aquestes activitats et fan sortir de la rutina i gaudim molt amb els nens, ja que treure un somriure i donar-los una il·lusió és molt bonic”, ha explicat Pablo Álvarez. El seu company Ordoñez s’ha expressat en el mateix sentit: “Veure la il·lusió amb què ens reben és molt bonic i aconsellable per a qualsevol jugador.”

A part d’estar atents als consells dels dos davanters argentins del Barça Lassa, els nens i nenes també han agafat l’estic per poder practicar sota les instruccions dels dos golejadors en el darrer duel contra el Liceo. El següent repte és el duel de dissabte (20.45, Barça TV i Esport3) contra el Porto: “Ara ve la Copa d’Europa, en què haurem de fer un pas endavant i esperem seguir amb aquesta dinàmica”, ha comentat Ordoñez.

Álvarez i Ordoñez, ben avinguts dins i fora de la pista, han respòs també a un divertit test de Barça TV sobre la seva etapa escolar a l’Argentina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut