FC Barcelona Lassa – FC Porto: El Palau Blaugrana té la paraula a Europa

FC Barcelona Lassa – FC Porto: El Palau Blaugrana té la paraula a Europa

(20.45h, Barça TV i Esport3) L’equip de Ricard Muñoz rep “amb la confiança necessària” la visita del conjunt portuguès amb l’objectiu de reconquerir la primera posició del Grup B

Igualats, intensos i sentenciats per les individualitats, sempre per la mínima. Així han estat els tres duels entre el Barça Lassa i el Porto a la Lliga Europea en l’últim any. Fins ara, els punts sempre han estat per a l’equip portuguès però el feu blaugrana té ara la paraula. “Esperem un Palau amb ambient de gala i som conscients que haurem de fer un gran partit”, ha assegurat Ricard Muñoz abans del duel d’aquest dissabte (20.45h, Barça TV, streaming i Esport3).

La quarta jornada de la Lliga Europea dóna peu a l’inici de la segona volta del grup B, en què tot està per decidir. El Porto és líder amb un punt més que els barcelonistes “però independentment del que passi, tot està per decidir”, ha explicat el tècnic blaugrana. La victòria permetria recuperar la primera posició que es va perdre el desembre al Dragao Caixa (2-1). Llavors, encara faltaria visitar el Bassano i rebre el Mérignac.

Ricard Muñoz ha destacat, davant els mitjans de comunicació, que s’està davant “un compromís de màxima exigència però tenim la confiança necessària”. “Esperem un partit semblant al de l’any passat (1-2), amb un Porto obrin la pista i junt en defensa”. La cita arriba després de refermar el liderat amb la victòria contra el Liceo (2-1) davant els 2.500 espectadors del Palau. En canvi, l’equip de Guillem Cabestany va estrenar el 2017 amb una derrota a la pista del Benfica (8-4), quedant en segona posició a cinc punts del líder.

Matias Pascual: “En atac és un equip molt imprevisible”

El defensa argentí ha subratllat que el Barça Lassa – Porto “és un partit important per a nosaltres i tenim la sort de poder jugar al Palau”. Matias Pascual ha reconegut que “és molt difícil jugar contra el Porto, ja que és un gran equip”. “En atac són molt imprevisibles, tenen jugadors molt xutadors i amb molta qualitat individual”. En el duel d’aquest dissabte tornarà al Palau, per segona vegada després de ser blaugrana, el jugador Reinaldo Garcia, que ha demostrat en una entrevista l’amistat que l’uneix amb Pablo Álvarez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut