Faverani, un fitxatge de rendiment immediat

Faverani, un fitxatge de rendiment immediat

El pivot brasiler va tenir una posada en escena il·lusionant amb 18 punts i 23 de valoració en la victòria blaugrana davant l’Anadolu Efes

El FCB Lassa va anunciar la incorporació de Vitor Faverani el passat diumenge, provinent de l’UCAM Múrcia. La manca d’efectius sota l’anella i el desig de Georgios Bartzokas de completar la plantilla amb jugadors de talent i de rendiment immediat va fer possible una incorporació que ja ha començat a donar resultats. El mateix tècnic grec, en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament d’aquest dijous, va assegurar: “Faverani ens ajudarà al més aviat possible”. Inclús Víctor Claver va avalar el fitxatge del jugador brasiler després d’haver-hi coincidit al València, en l’inici de la trajectòria de Faverani: “Ens pot donar molta energia gràcies al seu físic privilegiat, arriba amb ganes de fer un pas endavant en la seva trajectòria”.

El pivot brasiler va ser conscient, des del primer moment, que fitxar pel FCB Lassa “era una oportunitat que no podia deixar escapar”. I així ho va demostrar en la seva primera aparició sobre la pista. Aquest dijous, en la victòria blaugrana davant l’Anadolu Efes a l’Eurolliga, Faverani va ser el revulsiu que necessitava Bartzokas per sumar una victòria necessària. El pivot brasiler va mostrar un gran encert i va aportar 18 punts –va anotar 7 dels 9 tirs de dos que va intentar– i 8 rebots, 7 dels quals defensius, en gairebé 27 minuts. Aquesta actuació li va permetre ser el jugador més valorat del partit amb 23 punts. Faverani va sortir a la pista a la meitat d’un primer quart en què va sumar set punts de manera consecutiva, però la seva millor versió no va arribar fins al tercer quart.

Dos 2+1 consecutius a les acaballes del penúltim període i un seguit d’accions defensives en què Faverani es va imposar a la zona van propiciar un avantatge de deu punts favorable al conjunt de Bartzokas que va esdevenir definitiu. Precisament, l’últim debut d’un jugador del FCB Lassa amb aquesta transcendència el trobem aquest mateix curs en la figura de Rice. El base nord-americà va lluir a gran escala davant el Reial Madrid, a la Supercopa ACB. Els seus 30 punts –per 34 de valoració–, units al lideratge i el caràcter mostrats als instants decisius, van permetre la victòria blaugrana per 99-93.     

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut