Últims dies per inscriure’s a la II edició de la FCBCoaches Academy

Últims dies per inscriure’s a la II edició de la FCBCoaches Academy

El Departament de Formació de Masia 360 formarà 100 nous entrenadors amb ADN Barça entre el 6 i el 17 de febrer al curs que es farà a l'auditori de la Residència Masia i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El proper dilluns 16 de gener finalitza el termini d’inscripció per a la II edició de la FCBCoaches Academy, que organitza el Departament de Formació de Formadors de Masia 360 i el Departament de Metodologia de l’FCBEscola, i que es farà del 6 al 17 de febrer a l’auditori de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Es tracta d’un curs de 55 hores lectives que abastarà, com ja es va fer a la primera edició, un ambiciós pla d’estudis on s’abordaran, per exemple, 16 blocs entre els quals destaquen la metodologia de l’entrenament, la idea de joc, el treball específic dels porters, la direcció dels equips, les habilitats comunicatives, l’organització del Departament de Scouting, la gestió de les xarxes socials o el desenvolupament col·lectiu, entre d’altres.

“El curs FCB Coach Academy d’entrenadors és una petició explícita de l'FCB Escola perquè ells necessiten formar nous entrenadors i educadors per cobrir les diferents activitats que duen a terme durant tot l’any. L’FCB Escola es troba en ple procés d’expansió, obrint més escoles al món i ampliant el número de Campus, i nosaltres som els encarregats de formar-los amb ADN Barça. Nosaltres hem definit el perfil de l’entrenador i dels educadors que necessitem i ara tenim el privilegi de formar-los amb una filosofia que nosaltres mateixos tutelem i modelem”, explica Pere Gratacós, responsable de l’Àrea de Formació de Formadors de Masia 360.

Correu electrònic per inscriure’s

La II edició de l’FCBCoaches Academy té caràcter intern de Club i va dirigida a entrenadors del futbol formatiu, tant amateur com professional, l'àrea del futbol professional, tècnics de l’FCBEscola de futbol i de bàsquet així com a entrenadors de les seccions professionals i aquells tècnics que hagin superat el dia 19 de gener el procés de selecció per esdevenir entrenadors de l’FCBEscola. “És un curs molt complet, ja que volem que els nostres entrenadors siguin capaços de dirigir una FCB Escola arreu del món. És un curs molt específic, propi del Barça, que ni la Federació Espanyola de Futbol ni la Federació Catalana el tenen, ja que reunim ponents de molt prestigi”, conclou Pere Gratacós.

El nombre de places està limitat a 100 i es formalitzaran les inscripcions per ordre d’arribada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut