Líders i en bona sintonia

Líders i en bona sintonia

El primer equip i el filial lideren les lligues de Primera i de Segona i els seus tècnics, Andreu Plaza i Xavi Closas, posen en valor el talent del planter del futbol sala blaugrana en un reportatge per a BarçaTV

La clara aposta de la secció de futbol sala pel planter ja dóna fruits. El primer equip i el filial lideren alhora les lligues de Primera i de Segona en una temporada de canvis, amb nous entrenadors i la figura de Txus Lahoz dirigint el projecte des dels despatxos i Jordi Torras com a nou responsable de la base. Andreu Plaza ha començat amb bon peu la seva etapa al primer equip sobreposant-se al contratemps de dues lesions de jugadors tan importants com són Lozano i Bateria. I Xavi Closas ha fet una primera part de la temporada brillant amb el filial, en què ha encadenat una ratxa de 12 partits consecutius sense perdre.

Plaza i Closas s’han trobat a iniciativa de BarçaTV per conversar pausadament sobre l’actualitat de la secció de futbol sala blaugrana. Un reportatge imprescindible per entendre les claus del nou projecte de la mà dels seus líders. Plaza i Closas estan en bona sintonia i treballen en equip per assolir tots els objectius. De moment han completat una primera volta impecable. Aquest divendres tots dos defensen el liderat a les pistes del Cartagena i l’Elx (21 h), i volen demostrar que afronten amb ambició i optimisme el tram decisiu de la temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut