Ple de victòries en la primera jornada de grups de Preferent

Ple de victòries en la primera jornada de grups de Preferent

Els equips junior, juvenil, infantil i aleví inicien el 2017 i el segon tram de la temporada amb triomfs

En el primer cap de setmana esportiu del 2017, l’hoquei formatiu del Barça Lassa ha aconseguit el ple de victòries dels quatre equips que han iniciat la segona fase de la temporada. A més, l’equip de segona catalana també va iniciar el 2017 amb triomf i el Barça B estrenarà l’any a terres alacantines contra el Raspeig, en la dotzena jornada de Primera Divisió (14 de gener, 20.00h).

Segona Catalana 5-1 Prat: L’equip blaugrana va imposar-se amb un còmode resultat al Prat i aquest diumenge (9.30) es tornarà a jugar a Llars Mundet contra el Jesús Maria i Josep.

Noia Freixenet 2-3 Júnior: El conjunt de Jordi Camps va aconseguir una ajustada victòria i el proper partit serà el dimecres 18 de gener (21.00) a Llars Mundet contra el Vilafranca.

Arenys de Munt 0-6 Juvenil: L’equip de Jordi Roca va començar amb bon peu el grup de Preferent i el seu proper duel serà el dissabte 14 de gener (11.15) davant el Ripollet.

Infantil 4-0 Vic: Els blaugrana van superar els osonencs a Llars Mundet i el diumenge 14 de gener (18.00) es desplaçaran a Palafrugell. En aquestes festes de Nadal, els jugadors entrenats per Ricard Hernáez van ser campions del Torneig de Reis de Vic.

Aleví 2-1 Reus Deportiu: Els de Ricard Hernáez també van començar el 2017 amb èxit gràcies al triomf contra els reusencs. El següent compromís serà el diumenge 15 (12.30) a la pista del Reus Ploms. L'equip més petit de l'hoquei formatiu blaugrana també va ser campió del torneig de Reis de Vic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut