Gerard López: “És un partit especial però no definitiu”

Gerard López: “És un partit especial però no definitiu”

El tècnic del filial torna a fer una crida a l’afició en un partit contra el segon classificat, l’Alcoià, d’aquest dissabte al Mini

Una jornada més de la Lliga però no és un partit més. El segon classificat, l’Alcoià, visita el Mini (18 hores / Barça TV) amb tan sols dos punts d’avantatge pels blaugrana. L’equip i també el seu tècnic, Gerard López, demanen el suport de l’afició aquest dissabte al Mini.

Declaracions Gerard López:

“És un partit important, però no definitiu. Seria una victòria bonica per confirmar el lideratge i oblidar el que va passar a Vila-real. Estem en una bona dinàmica de joc i volem seguir en una bona dinàmica aquí al Mini”.

“L’Alcoià és un equip històric, molt difícil, respecto molt al seu entrenador, Toni Seligrat, perquè els seus equips sempre estan en places de play-off i és un bon rival per demà tenir una bona batalla. L’Alcoià et dona molt poc, competeix molt bé i per això té 43 punts”.

“L’equip està traient resultats i en una bona posició perquè la gent vingui al Mini. No coincidim amb el primer equip i podria ser un bon moment per veure un Mini cada vegada més ple. El Club està fent esforços fent campanyes fins i tot amb jugadors del primer equip, està tot preparat perquè la gent vingui”.

“El jugador és conscient que són partits especials. A nivell d’un rival directe pots marcar una mica de distància, si guanyem podem guanyar el goalaverage, i no és que es preparin amb més intensitat que qualsevol altre, però hi ha aquest punt de consciència que és un partit especial”.

“Ens anem adaptant a les baixes. És un dels handicaps des de principi de temporada, no lesions musculars sinó fortuïtes, però la nota positiva és que l’equip ha respost bé, tinc opcions per triar i quan hem hagut de tirar del juvenil ho han fet molt bé. Martínez i Cardona poden estar a la recta final de la seva recuperació i això és una bona noticia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut