El Barça, reconegut a la Gran Gala de Mundo Deportivo

El Barça, reconegut a la Gran Gala de Mundo Deportivo

Rakitic ha estat premiat amb el guardó al millor esportista d’equip, Luis Enrique ha estat nombrat el millor entrenador i l’Infantil B de Sergi Milà ha rebut el trofeu a la formació esportiva Danone Nations Cup

El FC Barcelona ha estat reconegut a la 69è edició de la Gran Gala de Mundo Deportivo que s’ha celebrat aquest dilluns a la nit al Palau de Congressos de Catalunya. El jugador del primer equip, Ivan Rakitic, ha rebut el premi al millor esportista d’equip i Luis Enrique al millor entrenador. El tercer premi en clau blaugrana ha estat per a l’Infantil B amb el trofeu a la formació esportiva Danone Nations Cup. L’equip entrenat per Sergi Milà ha estat guardonat amb aquest trofeu pel seu gest a la World Challenge Cup del Japó, on els seus jugadors van consolar al rival després de superar-lo a la final. Un gest que ha tingut ressò mundial pels seus valors i que està nominat al Premi Laureus ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’.

L’expedició blaugrana que ha estat encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha comptat amb l’assistència dels vicepresidents Jordi Cardoner, Carles Vilarrubí i Jordi Mestre, del comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, del comissionat del FC Barcelona Universitas, Jordi Monés, i els directius, Javier Bordas, Sílvio Elias, Josep Ramon Vidal-Abarca, Pau Vilanova, Maria Teixidor i Enrique Tombas. També ha comptat amb la presència del CEO, Òscar Grau, el director d’esports professionals, Albert Soler, el secretari tècnic Robert Fernández, el mànager d’handbol, David Barrufet i el mànager de futbol sala, Txus Lahoz, entre molts d’altres.

Pel que fa a la part esportiva, ha assistit el jugador del primer equip, Ivan Rakitic i el jugador de futbol sala, Sergio Lozano, l’entrenador del Barça Lassa d’handbol, Xavi Pascual, el tècnic del Barça Femení, Xavi Llorens i els entrenadors de l’Infantil B Sergi Milà i Òscar Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut