FC Barcelona Lassa - Baskonia: Fonamental continuar sumant al Palau

FC Barcelona Lassa - Baskonia: Fonamental continuar sumant al Palau

Els de Bartzokas busquen un triomf per continuar lluitant per les posicions de play-off (19 h, Esport3 i Movistar)

Segon partit d’Eurolliga de la setmana per al Barça Lassa, aquest cop al Palau Blaugrana contra el Baskonia. Els blaugranes, que són conscients que a casa sempre han de guanyar, reben un equip que, tot i perdre les dues últimes jornades, té un balanç d'11-8 i és el setè classificat. Per tant, es preveu un duel molt complicat i igualat i els de Bartzokas saben que a casa no poden fallar.

El rival

Té un equip amb qualitat, físic i molts exjugadors de l'NBA. El seu màxim anotador és el base Shane Larkin (13,1 punts i 6,2 assistències), i també compta amb exteriors de gran qualitat com el francès Beaubois (12,8 punts), Adam Hanga (9,7 punts i 4,5 rebots) i la força de Blazic i Budinger, que també anoten des de l’exterior. A més, recentment, ha incorporat el base Laprovittola, que aportarà més intensitat i punts al quadre basc. En el joc interior, tot i la lesió de Shengelia, els de Sito Alonso disposen de Voigtmann (10.7), Bargnani (9.1), Tillie i Diop, que combinen força física amb joc exterior.

El Barça

Té una nova baixa, la de Renfroe, que se suma a la d’Oleson de fa una setmana. Stratos Perperoglou podrà tornar a ajudar l’equip, i el nouvingut Diagne ja podrà debutar. En el partit al Buesa Arena els blaugranes van caure per 65-62, i aquest divendres el conjunt culer buscarà la novena victòria de la temporada per tenir un lloc a les posicions de play-off encara amb deu duels per disputar-se. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut