El filial manté el liderat amb un empat contra Naturpellet Segovia (1-1)

El duel entre el líder i el segon classificat acaba en taules amb gols de Sergio González i Carlos Muñoz

El Barça B manté una jornada més el liderat de Segona després d’empatar a la Ciutat Esportiva contra el seu principal perseguidor, el Naturpellet Segovia (1-1). El partit ha resultat molt igualat des del principi. Els dos equips han sortit amb molt de respecte a la pista i això s’ha traduït en una primera part amb poquíssimes ocasions de gol. Tan sols una gran combinació entre Sergio i Bermusell que ha acabat amb un xut desviat del primer, i un xut sec de Luis García que s’ha estavellat a la part exterior del pal. Els visitants, per la seva banda, també han tingut una clara ocasió mitjançant Quintín que ha col·locat una rematada a l’escaire i la pilota ha sortit fora per molt poc.

A la segona part el partit s’ha tornat boig. Xavi Cols ha advertit d’inici amb una rematada alta a l’inici del segon acte. Però ha marcat primer el Naturpellet Segovia, amb un xut exterior de Carlos Muñoz a la sortida d’un córner al minut 23 (0-1). En una jugada pràcticament idéntica ha empatat Sergio González tot just dos minuts després (1-1). A partir d’aquí, el Barça B ha tingut tres ocasions clares de forma consecutiva per avançar-se en el marcador mitjançant Amores, Iván i Bermusell, però sense encert en la rematada. En els minuts finals, ambdós equips haurien pogut guanyar el partit amb ocasions d’Alvarito i Luis García tot i que el repartiment final de punts és just pel que s’ha vist a la pista. El Barça B ja suma 14 jornades invicte i manté el liderat amb un punt d’avantatge sobre Naturpellet Segovia.