Messi, primer golejador blaugrana per segon any consecutiu

Messi, primer golejador blaugrana per segon any consecutiu

L’argentí ha anotat el primer gol culer del 2017 i ja en suma 20 davant l’Athletic Club de Bilbao

Any nou, però el Leo Messi de sempre. L’argentí ha començat l’any com més bé sap: marcant gols espectaculars. El seu gran gol de falta davant l’Athletic deixa l’eliminatòria totalment oberta per a la tornada al Camp Nou, on els culers hauran de vèncer els bascos per poder estar als quarts de final de la Copa del Rei.

I és que, per segon any consecutiu, Leo Messi ha fet el primer gol de l'any del Barça. L'any passat, en el 4-1 contra l'Espanyol a l'anada de la Copa, ho va fer amb un gol al minut 12 (1-1) que, curiosament, també va ser de falta directa. En definitiva, Messi ha iniciat l’any 2017 igual que l’anterior: amb un golàs de falta a l’anada dels vuitens de final de la Copa.

A continuació, repassem altres dades que ens deixa el partit davant l’Athletic a San Mamés:

  • Leo Messi ja ha fet 20 gols a l'Athletic Club. És el sisè equip que rep 20 o més gols de Messi en totes les competicions.
  • Sergio Busquets (71), Iniesta (61) i Piqué (56) han estat els jugadors que han donat més passades bones. De fet, el Barça ha fet més del doble de passades bones que l'Athletic (505 de blaugrana per 209 de locals).
  • És la primera derrota de Luis Enrique a la Copa del Rei des que és entrenador del FC Barcelona. Fins ara, 17 victòries i 3 empats, amb dos títols guanyats de manera consecutiva. Així doncs, la ratxa es queda en 20 enfrontaments consecutius sense perdre.
  • L'Athletic és el primer rival, a banda del Reial Madrid, que guanya un partit de Copa al Barcelona en els darrers sis anys. L'últim que ho va fer va ser el Betis, l'any 2011.
  • Neymar Jr i Leo Messi han estat els jugadors amb més regats favorables aconseguits durant el partit, amb 6 del brasiler i 5 de l’argentí.
  • Jordi Alba ha estat el jugador de camp blaugrana que més pilotes ha recuperat, amb un total de 8 recuperacions.
  • Leo Messi és el tercer jugador del FC Barcelona que marca 40 o més gols a La Copa, després de Samitier (64) i Kubala (49).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut