Entrades Atlètic de Madrid - Barça de Copa del Rei

Entrades Atlètic de Madrid - Barça de Copa del Rei

Sol·licitud d’entrades fins el proper dilluns a les 10 hores

El proper 1 de febrer el FC Barcelona jugarà el partit d’anada de semifinals de Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid al Calderón.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per aquest partit ho podran fer enviant un correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat fins el proper dilluns 30 de gener a les 10 h. El preu de cada entrada és de 70€.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 70 entrades destinades al moviment de Penyes.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Recollida de les entrades a Madrid

D’acord amb la normativa marcada pel Club, per aquest partit la recollida es farà única i exclusivament a Madrid el mateix dia del partit. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es faran enviament d’entrades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut