Luis Suárez: “S’ha de valorar el treball que hem fet”

Luis Suárez: “S’ha de valorar el treball que hem fet”

El davanter blaugrana, que ha marcat dos gols davant el Las Palmas, diu que “era important sumar en Lliga i més jugant com a locals”

El FC Barcelona ha guanyat al Camp Nou davant el Las Palmas (5-0) i Luis Suárez ha analitzat el partit en zona mixta. L’uruguaià ha marcat el primer gol de l’enfrontament al minut 14 després d’una assistència per André Gomes. A la segona part al minut 57 i gràcies a una assistència de Rafinha ha posat el 3-0 al marcador. Referint-se a la victòria ha dit: “Era important sumar en Lliga i més jugant com a locals amb un rival que posa les coses molt difícils”. A més, Suárez ha explicat que “s’ha de valorar el treball que hem fet des del principi del partit per endur-nos els tres punts”. L’uruguaià ha acabat destacant que: “El que hem de fer és seguir treballant per aconseguir els nostres objectius”.

Qui també ha parlat ha estat Javier Mascherano. L’argentí ha destacat que “sempre és bo fer un partit com aquest que et reforci, sent molt superior al rival no només amb el resultat sinó també amb el joc”. Mascherano, per la seva banda, s’ha mostrat optimista amb el que queda de temporada i ha explicat que “hem de guanyar tots els partits i hem de treballar per fer-ho. Estem en una situació en què no podem deixar res a les mans de la sort ni podem relaxar-nos”. Segons el ‘14‘ blaugrana l’única forma d’aconseguir-ho és “entrar al partit des del primer minut per aconseguir la victòria, minimitzar els errors i, a partir d’aquí, enfortir-nos”.

Sobre el primer gol d’Aleix Vidal, Javier Mascherano ha comentat que “estic molt content per Aleix Vidal. Ha lluitat molt per poder aconseguir tenir minuts, ha fet les coses bé i avui n’ha obtingut el premi”. 

A continuació, repassem la resta de declaracions que han fet alguns dels jugadors blaugranes davant dels mitjans de comunicació.

André Gomes:

“El que compta és ajudar al grup i més igual on jugar”

“El més important és donar-ho tot, estar atent i gaudir del futbol”

“Mica en mica vaig creixent. Sóc jove, s’ha de treballar una mica més i ajudar de la millor manera”

“Els meus companys m’ho donen tot cada dia i jo vull contribuir”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut