Luis Enrique: “Ens trobarem un Betis diferent”

Luis Enrique: “Ens trobarem un Betis diferent”

El tècnic asturià ha destacat el canvi d'entrenador del conjunt andalús, a més de la importància de guanyar per pressionar els equips de dalt

El FC Barcelona s’enfrontarà aquest diumenge (12.00 h) al Betis al Villamarín, en el partit corresponent a la jornada 20 de Lliga, la primera de la segona volta. El tècnic asturià Luis Enrique Martínez ha destacat els aparents canvis que presenta el conjunt bètic: “Hi ha diversos canvis respecte al Betis de la primera volta. Trobarem un equip diferent amb el canvi d’entrenador. Poyet ens va jugar amb cinc defenses al Camp Nou, però no era habitual en els seus esquemes, mentre que Víctor sí que fa setmanes que utilitza aquest sistema”. A més, Luis Enrique ha afegit: “El Betis al seu estadi mirarà de generar-nos problemes, arriben amb una bona ratxa a casa”.

El tècnic asturià també ha comentat la importància de continuar guanyant: “L’únic que m’interessa és el partit del Villamarín, guanyar els tres punts per continuar pressionant els de dalt”. Pel que fa al sorteig de les semifinals de Copa, Luis Enrique ha declarat: “En aquest moment de Copa en què estàvem, era lògic que qualsevol rival tingués nivell, especialment si era l’Atlètic. Serà una eliminatòria dura i difícil però amb un gran estímul, que és jugar una final de Copa del Rei. Serà un duel competit i disputat per tots dos equips”. “Els quatre finalistes hem fet mèrits i serà difícil per a qualsevol arribar a la final. És una competició que atrau molt a tots”, ha afegit.

Sobre els seus jugadors, l’entrenador culer ha parlat del substitut de Busquets, i ha al·legat: “Remeno totes les opcions per suplir-lo, tinc moltes possibilitats”. També ha comentat la dificultat de controlar les emocions sobre el camp: “És important controlar el que succeeix sobre el terreny de joc, però és difícil. Intento que els jugadors ajudin al màxim possible el col·lectiu arbitral, que les emocions no es disparin”.

Finalment, Luis Enrique ha destacat l’actual moment de l’equip: “Estem buscant una bona ratxa, una bona dinàmica, que ens apropi als equips de dalt. El nostre objectiu és millorar dia a dia i sumar punts. Queda molta temporada, sempre hi ha coses a millorar en cada partit”. “L’actual estat d'ànim és el de sempre, el d’intentar mantenir el seny i el control en totes les situacions. L’afició sempre l’he vist confiant en l’equip tot i que hem tingut moments millors i pitjors”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut