L’espectacle de Messi durant els entrenaments

L’espectacle de Messi durant els entrenaments

El crac argentí, que aquest dissabte va superar el repte de marcar al Las Palmas, deixa bocabadats dia rere dia els seus companys i tècnics a les sessions de la Ciutat Esportiva

Leo Messi va tornar a fer història aquest dissabte després de marcar al Las Palmas, l’únic equip que li faltava suprimir de la llista d’equips de Primera Divisió per batre. Amb el seu gol a l’equip canari, el crac argentí ja suma 35 equips diferents als quals ha marcat a la Lliga. Una xifrà rècord amb què iguala Raúl com a màxim golejador a equips diferents de la història de la competició. Si es juga tal com s’entrena, aquesta és segurament una de les claus del crac argentí que compleix a la perfecció. I és que Messi també s’exhibeix a les sessions de la Ciutat Esportiva marcant autèntics grans gols, precedides de grans jugades plenes de detalls tècnics. Els seus companys el pateixen als entrenaments i el gaudeixen durant els partits.

D’aquesta manera, no és estrany que Messi faci el mateix als partits que als entrenaments. Enguany, el ‘10’ blaugrana ha sumat dos equips nous a la seva llista de víctimes. Primer va ser el Leganés a domicili, en què va fer un doblet, i dissabte va ser el Las Palmas. Els equips que més gols han rebut de Messi han estat el Sevilla i l’Atlètic de Madrid amb 21 dianes cadascun, mentre que el València i l’Osasuna són els altres dos equips preferits per l’argentí amb 19. Dépor, Rayo, Espanyol i Llevant segueixen la llista de Messi amb 17, 16, i 15 gols respectivament, mentre que el Reial Madrid i el Saragossa tanquen el top10 d’equips més golejats per Messi. En definitiva, el crac blaugrana ha marcat 326 gols a 35 diferents a Primera Divisió. Una xifra només a l’abast del millor jugador de tots els temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut