Bartomeu: “La renovació de Messi és imprescindible per al nostre Club”

Bartomeu: “La renovació de Messi és imprescindible per al nostre Club”

El president del FC Barcelona reconeix que porta personalment les converses amb l’entorn i la família del crac argentí perquè segueixi al Club i diu que avisarà quan hi hagi notícies

Abans de l’inici del partit entre el FC Barcelona i el Las Palmas, el president del Club, Josep Maria Bartomeu, ha assegurat a la llotja de l’Estadi que “la renovació de Messi és imprescindible per al nostre Club”. Bartomeu, que ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat als socis i aficionats, ha reconegut que porta “personalment les converses amb l’entorn i la família de Messi perquè segueixi aquí”. El president blaugrana ha puntualitzat que aquest tipus de decisions importants “es porten amb discreció” i quan “hi hagi notícies avisaré”.

Bartomeu, que ha reiterat que el ‘10’ del Barça “és el millor jugador del món i de la història”, ha explicat que el crac argentí també vol seguir vinculat a l’entitat blaugrana. I és que per a Bartomeu el crac argentí és “indiscutible” en aquest projecte i el Club “farà tot el que calgui” per arribar a un acord entre dues persones que “volen entendre’s i que ha de tenir un bon final”. El president blaugrana, a més, ha asseverat que “no hi ha nervis – des de l’entitat- i el que hi ha és tranquil·litat i feina responsable des del Club”. “Porto al Club des del 2003 quan amb Ronaldinho vam iniciar aquesta bona època i això està continuant amb Messi perquè ens està portant a cotes molt altes”, ha reconegut Bartomeu.

El president del Club ha comentat les paraules del director executiu, Òscar Grau, en les que va dir que amb la renovació de Messi “s’havia de tenir sentit comú”. “Aquestes declaracions s’han tret de context perquè Grau, que porta endavant el Club com a màxim executiu i està fent una tasca important amb el pla estratègic, va parlar des de l’àmbit de gestor, però des de la part esportiva el sentit comú ens diu que l’hem de renovar”, ha sentenciat Bartomeu.

Qüestionat per l’absència dels jugadors a la gala The Best de la FIFA, Bartomeu ha reiterat que “hi havia un partit important contra l’Athletic Club que havíem de prioritzar i la FIFA ho va entendre perfectament”. I ha afegit: “Al Barça sempre prioritzem les decisions esportives que les institucionals i al final es va demostrar que teníem raó perquè l’eliminatòria va ser molt complexa”. Bartomeu ha volgut aclarir que les relacions tant amb la FIFA com la UEFA “són molt bones”.

Finalment, el president blaugrana ha afirmat que amb el tècnic Luis Enrique no parlaran del tema de la seva renovació fins al mes d’abril: “Ara estem centrats en la competició, els entrenaments, però volem que segueixi amb nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut