Luis Suárez i Leo Messi, la dupla més golejadora d'Europa

Luis Suárez i Leo Messi, la dupla més golejadora d'Europa

El ‘9’ uruguaià i el ‘10’ argentí lideren, amb 15 gols cadascú, la parella atacant que més gols ha fet a les grans lligues europees

El FC Barcelona compta amb la parella de davanters més eficients d’Europa a la Lliga. Els 30 gols que acumulen Luis Suárez i Leo Messi –amb 15 cadascun- en la primera volta del campionat fa que la parella blaugrana sigui la més golejadora de les grans lligues europees. Els registres d’ambdós no acaben aquí: Luis Suárez acumula quatre gols més -dos a la Lliga de Campions, un a la Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya- mentre que Leo Messi n’afegeix 13 als 15 sumats a la Lliga -10 a la Lliga de Campions, dos a la Copa del Rei i un a la Supercopa d’Espanya-. L’argentí acumula un total de 28 gols aquesta temporada.

Darrere de la dupla atacant blaugrana trobem, precisament, la parella de davanters que es trobaran els homes de Luis Enrique als vuitens de final de la Lliga de Campions: Cavani i Lucas Moura. Els homes més ofensius del PSG han sumat 20 i sis gols respectivament, i se situen a només quatre gols de la parella culer. En tercera posició i amb 24 gols trobem els davanters del Chelsea, Diego Costa -15- i Hazard -9- i la parella ofensiva del Tottenham, Kane -13- i Delle Alli -11.

L’Arsenal –amb 23-, l’Inter de Milà, la Roma, el Torí i l’Olympique de Lió –amb 22-, segueixen l’estela dels equips més eficients en la seva faceta ofensiva en què el Borussia Dortmund i el Nàpols tanquen el top 10. A continuació, desglossem la llista de les duples més golejadores de les principals lligues europees.

EQUIP GOLEJADORS TOTAL DE GOLS
FC Barcelona Luis Suárez (15) i Leo Messi (15) 30
París St.Germain Cavani (20) i Lucas Moura (6) 26
Chelsea Diego Costa (15) i Hazard (9) 24
Tottenham Kane (13) i Delle Alli (11) 24
Arsenal Alexis Sánchez (15) i Walcott (8) 23
Inter de Milà Icardi (15) i Perisic (7) 22
Roma Dzeko (14) i Salah (8) 22
Torí Belotti (14) i Iago Falque (8) 22
Olympique de Lió Lacazette (17) i Valbuena (5) 22
Borussia Dortmund Aubameyang (16) i Dembelé (4) 20
Nàpols Mertens (12) i Callejón (8) 20

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut