El Barça, amb el Chapecoense

El Barça, amb el Chapecoense

La plantilla blaugrana signa una samarreta, amb dedicatòria de Neymar Jr, per col·laborar en un campanya solidària

El Barça continua mostrant el seu suport i la seva solidaritat envers el Chapecoense, el club brasiler que va perdre la majoria dels seus jugadors i staff tècnic en un accident d’avió a Colòmbia. Els jugadors del FC Barcelona han lliurat una samarreta del primer equip firmada per tots els jugadors i dedicada especialment pel brasiler Neymar Jr.

El FC Barcelona ha fet arribar la seva samarreta conjuntament amb la resta d’equips de Primera Divisió, en una acció promoguda per Marca. El Chapecoense té previst exposar totes aquestes samarretes en un museu que es vol crear pròximament.

Amb aquesta acció dels jugadors, el FC Barcelona se suma a altres mostres de suport que ha engegat el Club. Cal recordar que el Chapecoense és l’equip convidat a participar en la pròxima edició del Trofeu Joan Gamper de 2017. Amb la invitació de l’equip de Chapecó a aquest trofeu, el FC Barcelona, que també va homenatjar les víctimes de l’accident en la prèvia del Clàssic al Camp Nou, vol col·laborar amb la reconstrucció institucional i esportiva del club, i ajudar a fer que pugui recuperar el nivell competitiu que tenia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut