Sessió de recuperació pensant en l’Eibar

Sessió de recuperació pensant en l’Eibar

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat sota la pluja al camp Tito Vilanova per començar a preparar el partit a Ipurua

La feina no s’atura a Can Barça. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el proper partit de Lliga davant l’Eibar. L'entrenament ha estat acompanyat d’una pluja intensa, i els titulars a Anoeta han realitzat treball de recuperació.

El conjunt blaugrana s’enfrontarà diumenge (20.45 hores) a l’Eibar a Ipurua, en el duel corresponent a la darrera jornada de la primera volta de la Lliga. Els culers arriben en un gran moment de forma després de vèncer la Reial Societat a Anoeta a l’anada dels quarts de final de la Copa i de trencar, així, la mala ratxa a Sant Sebastià. 

L'equip de Luis Enrique acumula tres triomfs consecutius i vol continuar amb la bona dinàmica per intentar apropar-se encara més als primers classificats del campionat domèstic. I és que el FC Barcelona ha guanyat en les seves dues visites lligueres a Ipurua, totes dues amb el tècnic asturià a la banqueta. Al partit no hi podrà ser Andrés Iniesta, amb una petita lesió al soli de la cama esquerra. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut