Betis – FC Barcelona: Repte matinal per obrir la segona volta

Betis – FC Barcelona: Repte matinal per obrir la segona volta

Els blaugranes se centren en el duel de Lliga al Benito Villamarín amb l’objectiu de retallar distàncies respecte a la primera posició abans d’afrontar les semifinals de Copa

Després d’assegurar-se la presència a les semifinals de la Copa del Rei i de saber que l’Atlètic de Madrid serà el seu rival, el Barça canvia el xip per centrar-se en la Lliga. El conjunt blaugrana viatja a Sevilla per enfrontar-se al Betis en el partit que obre la segona volta del campionat. I ho farà en un horari gens habitual: les 12 hores. D’aquesta manera, els de Luis Enrique inauguraran la jornada del diumenge amb l’objectiu de pressionar el Reial Madrid i el Sevilla, primer i segon classificats de la Lliga, respectivament, al final del dia.

Després d’una primera volta en què l’equip ha anat de menys a més, el bon moment de forma i resultats actual ha de continuar per afrontar la segona volta de la Lliga amb optimisme. En aquesta jornada 20, el Barça visita un Betis que ha patit alguns canvis respecte del duel de la primera jornada. I el canvi més significatiu el trobem a la banqueta. Gustavo Poyet va deixar la direcció del conjunt sevillà al mes de novembre, i en el seu lloc va arribar Víctor Sánchez del Amo, que encara no ha perdut com a local. En roda de premsa, Luis Enrique va destacar que, tot i els canvis, “serà un equip igual de complicat”. La principal amenaça bètica, com en les últimes temporades, tornarà a ser Rubén Castro, màxim golejador de l’equip amb vuit gols.

Per a aquest partit, Luis Enrique manté les baixes per lesió d’Andrés Iniesta, Sergio Busquets i Rafinha. Tots tres, juntament amb Jordi Masip, per decisió tècnica, han quedat fora de la llista de jugadors convocats que han viatjat a Sevilla. L’única novetat, per tant, és la tornada de Ter Stegen. Davant els gols de Rubén Castro per als locals hi haurà, de nou, els dos pitxitxis de la Lliga. I és que Leo Messi i Luis Suárez, amb 15 gols cadascun, comparteixen la plaça de màxim golejador del campionat.

El duel al Benito Villamarín posarà el punt final a un gener atapeït de partits per al Barça. Els blaugranes, després de començar-lo amb una derrota i un empat, encadenen ja cinc victòries consecutives i volen allargar el bon moment per continuar pressionant el liderat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut