Sergi Roberto: “L’equip ha sabut tornar a la millor versió”

Sergi Roberto: “L’equip ha sabut tornar a la millor versió”

El lateral dret s’ha mostrat satisfet per haver passat l’eliminatòria però, sobretot, per “la imatge i el joc” del conjunt blaugrana.

El Barça de Luis Enrique ja és als quarts de final. Els gols de Suárez i Neymar iniciaven el camí i, després de la diana de l’Athletic, Leo Messi ha tornat a marcar amb un bon xut de falta que ha servit per deixar el 3-1 definitiu al marcador. Sergi Roberto s’ha mostrat feliç per haver passat l’eliminatòria i ha destacat que després del gol de l’Athletic “l’equip ha sabut tornar a la millor versió”. El lateral dret ha volgut elogiar el trident i Leo Messi, que “domina tots els registres”. “És un plaer tenir-lo a l’equip”, ha assegurat.

El ‘20’ del Barça ha estat molt actiu al lateral dret i ha buscat en tot moment les desmarcades en profunditat. En aquest sentit, ha dit: “Buscàvem l’esquena per les dues bandes, i per la banda de Neymar hem trobat bones solucions i les hem aprofitat molt bé”. El lateral de Reus s’ha mostrat satisfet no només amb la classificació per als quarts, sinó també per “la imatge i el joc” que ha desplegat el conjunt de Luis Enrique.

Luis Suárez

“Estic molt content per haver passat, que és el que volíem. Marxo amb la sensació que hem fet un bon partit en general.”

“Anímicament, és un resultat que canvia molt. Era el que volíem i també el que necessitàvem. Ara toca seguir treballant per continuar aconseguint els nostres objectius.”

“L’important dels gols és que serveixin per ajudar. Però és una gran felicitat per a mi marcar el gol 100 amb el Barça per tot el temps que fa que sóc aquí. És el que somniava i el que desitjava.”

“Messi és el millor del món i ho demostra en cada partit. Sempre sorprèn i deixa algun bon detall.”

Umtiti

“L’equip ha sabut sobreposar-se en moments complicats i hem pogut passar l’eliminatòria.”

“Havíem d’intentar marcar el tercer per no patir i l’equip ha sabut mantenir-se. Hem estat concentrats i hem treballat bé en equip. En el futbol el més important és guanyar, i avui ho hem aconseguit.”

Rafinha

“En cap moment hem tingut dubtes, tot i que, quan ens han marcat, volíem marcar ràpid per canviar el resultat i tancar l’eliminatòria”

“Els equips rivals se solen tancar molt i es repleguen molt bé al darrere. Hem de reinventar-nos en cada partit.”

“El partit ha estat mot intens. Hem fet circular ràpid la pilota, que és el que sabem fer, i ha servit per passar l’eliminatòria. Som feliços.”

Cillessen

“Estic content de tornar a jugar, i més encara perquè és un triomf. Era importantíssim tornar al camí de la victòria.”

“Ja se sap que potser només t’arriben poques ocasions, però és la tasca del porter del Barça.”

Jordi Alba

“Era un rival d’un alt nivell. Hem fet un gran partit en l'aspecte col·lectiu, crec que l’equip ha estat fenomenal.”

“Hem d’estar tots junts i hem d’intentar guanyar els partits amb un avantatge més gran per no dependre de jugades dubtoses.”

“Avui necessitàvem una victòria”. “Espero que puguem lluitar fins al final de la temporada.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut