Els jugadors del FC Barcelona feliciten l'Any Nou Xinès

Els jugadors del FC Barcelona feliciten l'Any Nou Xinès

Cinc jugadors blaugrana, entre els quals destaquen els membres del Trident, feliciten l'arribada de l'any nou o Festival de la Primavera en l'espot oficial del Club

Leo Messi, Neymar Jr, Luis Suárez, André Gomes i Paco Alcácer protagonitzen el vídeo oficial de felicitació de l’Any Nou Xinès. El Barça se suma així a les celebracions de l'Any del Gall, que comença el dissabte 28 de gener.

En la cultura xinesa, l'Any del Gall simbolitza l'energia i l'elegància. El nou any reuneix alguns dels valors que representen l'equip blaugrana: el treball, la superació i el dinamisme.

La tradició indica que amb motiu de l'any nou o Festival de la Primavera, els xinesos reciten versos amb un fort component poètic: els Chun lian, que es llegeixen en uns característics rotllos de paper que es col·loquen damunt de les portes de les cases i destaquen per la seva cal·ligrafia elaborada i precisa.

Al vídeo s'observen les samarretes dels jugadors amb els seus noms en xinès i posteriorment les felicitacions dels protagonistes.

André Gomes i Alcácer mostren els seus Chun lians per a l’any nou, que estan relacionats amb l'abundància, la felicitat, la prosperitat i els millors desitjos per a totes les famílies xineses. "Gall d'or canta un bon any nou; els jugadors del Barça feliciten el festival de la primavera", diuen els Chun lians del Barça.

El trident, protagonista

Per la seva banda, Neymar i Luis Suárez reforcen el missatge recitant en xinès la seva pròpia felicitació en forma de vers. Messi, per la seva banda, apareix fent el gest típic xinès per expressar felicitat i bons desitjos.

L'espot culmina amb els cinc jugadors blaugrana saludant els fans amb aquesta característica salutació de felicitat i complicitat.

Al llarg dels últims anys, el FC Barcelona ha generat una sòlida comunitat de seguidors del Club a la Xina. L'espot de celebració de l'any passat, l'Any del Mico, protagonitzat per Neymar Jr, va ser vist per més de 23 milions de persones durant el període de vacances per als xinesos que acompanya l'arribada del Festival de la Primavera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut