FC Barcelona Femení – UD Granadilla: Gran triomf per iniciar la segona volta (3-0)

Les de Xavi Llorens obtenen un triomf important per no perdre la pistonada de l'Atlètic de Madrid, amb una gran actuació de Jennifer Hermoso, que ha acabat amb dos gols

El FC Barcelona Femení necessitava un triomf per no perdre la distància que hi ha amb l’Atlètic de Madrid. Les noies de Xavi Llorens han aconseguit una treballada victòria en el primer partit de la segona volta de la Lliga i que, a més a més, els serveix per continuar amb la bona dinàmica de jocs i de resultats. Jennifer Hermoso (autora de dos gols) i Vicky Losada, que també n'ha anotat un, han estat algunes de les jugadores més destacades del partit. Aquest triomf permet a l'equip de Llorens sumar tres punts importantíssims per no perdre la pistonada amb el líder de la classificació.

Andressa hi posava la màgia...

Les blaugranes han començat amb un ritme molt alt de joc i amb una gran possessió de la pilota. El Granadilla en aquests primers minuts ha estat replegat al seu propi camp marcant les línies defensives molt endarrere. El Barça, per contrarestar aquest plantejament defensiu, ha tingut paciència amb la pilota als peus, buscant en el joc de toc una solució per intentar crear perill a la porteria rival. A poc a poc les blaugranes han començat a apropar-se a l’àrea del Granadilla, i al minut 11 Andressa ha tingut la primera ocasió amb un xut que ha marxat fregat el pal.

...i Hermoso hi posava els gols

La insistència ofensiva ha tingut premi, i després d’una gran jugada d’Alexia ha arribat el primer gol blaugrana. Vicky Losada ha completat la gran jugada de la seva companya i al minut 17 de partit ha posat per davant les noies de Xavi Llorens. La diana ha animat el ritme del matx i el Barça continuava pressionant per aconseguir el segon.

Tot i que el conjunt rival buscava alguna contra inofensiva per crear problemes a les blaugranes, les noies de Llorens han estat ben posicionades amb la línia defensiva i els ha costat molt crear ocasions de perill a les visitants. Una gran jugada individual de Mariona, al minut 29, ha acabat en un clar penal que ha transformat Jennifer Hermoso per posar el 2 a 0 al marcador de la Ciutat Esportiva Joan GamperHermoso continuava amb una bona dinàmica golejadora, i al minut 38 ha aconseguit el seu segon gol i el tercer per a l’equip blaugrana. Després d’una bona primera meitat, el FC Barcelona femení ha arribat al descans amb un marcador amb garanties per poder acabant enduent-se el partit.

Solidesa defensiva

A la represa, les blaugranes han continuat amb el bon ritme de joc, tot i que el conjunt rival ha apujat línies per intentar retallar distàncies al marcador. Les de Xavi Llorens han estat pacients i han continuat amb l’ordre defensiu i un atac molt ordenat per mirar de marcar algun altre gol que ja seria definitiu per acabar de tancar el duel. Mariona ha tingut una clara ocasió, però el seu xut s’ha estavellat al pal (min 51). Les noies del Granadilla han buscat alguna contra, però l’ordre defensiu de l’equip blaugrana ha fet gaire bé impossible una aproximació de l’equip de Tenerife.

El FC Barcelona Femení ha tingut el control total del partit, amb les blaugranes jugant col·lectivament al mig del camp i tenint paciència per crear ocasions i jugades sobre de la gespa. La superioritat numèrica de les noies de Llorens al mig del camp ha fet que les culers poguessin realitzar jugades de toc i parets. En una d’aquestes ha arribat una gran ocasió: Andressa Alves ha llançat una falta des de fora de l’àrea que ha rebutjat Noelia i que hauria significat el quart gol per al Barça.

Finalment, el FC Barcelona ha aconseguit una bona victòria que li serveix per continuar a la segona posició de la Lliga i posar pressió a l'Atlètic de Madrid, que és el primer classificat.