Luis Enrique: “Estic molt satisfet amb l’equip”

Luis Enrique: “Estic molt satisfet amb l’equip”

El tècnic asturià ha destacat el gran joc dels seus homes i ha elogiat a Messi, que un cop més ha tornat a ser decisiu

El FC Barcelona ha aconseguit refer-se de la derrota a San Mamés i ha capgirat l’eliminatòria gràcies a un gran partit de tot l’equip i els gols del trident (3-1), que sumen ja 302 dianes des de que juguen junts. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa que “l'equip ha estat molt superior, estic molt satisfet amb tota l'eliminatòria".

A continuació, repassem les declaracions més destacades de Luis Enrique en roda de premsa:

  • "Estic molt satisfet amb l'equip, hem estat en la línia dels últims partits, amb l'equip totalment bolcat tant en atac com en defensa"
  • "En partits així no et pots despistar, però hem controlat tot el matx. Ens han marcat en l'única ocasió que han tingut, però l'equip ha estat molt bé, ha tingut tranquil·litat per generar ocasions"
  • "També molt bé l'afició, recolzant-nos quan els necessitàvem. Hi ha hagut una bona entrada"
  • "Avui el nivell de precisió de l'equip ha estat molt alt, hem jugat un molt bon partit. L'equip ha estat molt superior al rival, generant moltes més ocasions de gol"
  • "Estem en una dinàmica que amb molt poc ens marquen gol, però amb l'actitud que veig a l'equip segur que ho passarem ràpid. Ara tractarem d'encadenar victòries"
  • "Hem superat molt bé totes les fases. La inicial on el rival està fresc i li costa menys arribar a les ajudes, i en la segona on amb el penal ja hem tingut més tranquil·litat. I després del seu gol, amb tot igualat, hem seguit generant ocasions de gol i sense patir enrere"
  • "Ha estat un premi just el superar l'eliminatòria pel que s’ha vist en els dos partits"
  • "Leo Messi ha estat decisiu igual que sempre, vull que segueixi aquí molts anys. No hi ha ningú millor que ell. Tant és la situació del joc que sigui. Una falta, una jugada... Però no només són els gols sinó com interpreta el joc, tria sempre la millor opció i fa millors els seus companys independentment de la posició del camp on es trobi"
  • "Aquestes eliminatòries han estat molt igualades. Ja estem a quarts, el que ens toqui haurà fet mèrits per ser-hi"
  • "La Copa m'agrada com està, encara que a partit únic i sorteig pur m'agradaria més, seria més atractiu. Li donaria un toc de més espectacularitat"
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut