FCB Fantasy Manager, la nova app del Barça

FCB Fantasy Manager, la nova app del Barça

El FC Barcelona estrena el 2017 amb un joc on els seus fans es converteixen en entrenadors dels cracs blaugrana com Messi, Suárez o Neymar

El FC Barcelona llança FCB Fantasy Manager per a iOS i Android en 5 idiomes. Un joc que ha estat desenvolupat per l'empresa espanyola From The Bench, i que destaca per l'experiència personalitzada que percep l'usuari amb la marca del club, a més de permetre a l'usuari convertir-se en l'entrenador del seu equip favorit.

En el joc els usuaris podran enfrontar-se a la resta de participants, mesurar-se amb els seus amics i demostrar que són els candidats ideals per gestionar el FC Barcelona, ​​a més d'entrenar grans estrelles com Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar Jr, Busquets, Andrés Iniesta i la resta de l'equip.

Moure's en el mercat de fitxatges

Per portar el seu equip a l'èxit, l'usuari té al seu abast totes les eines possibles. En primer lloc, triar el millor onze possible, buscar en el mercat de fitxatges i fitxar els millors jugadors actuals. Hi ha tres modalitats de joc: reptes, tornejos i, per descomptat, la lliga.

Millorar els jugadors

A FCB Fantasy Manager l'usuari pot millorar els seus jugadors. Per a fer-ho haurà d'aconseguir els serveis d'algun dels ajudants que ofereix el joc, amb els quals podrà desbloquejar noves opcions més avançades.

Puntuacions reals

Les puntuacions estan vinculades a la realitat, de manera que setmana a setmana l'usuari sap quina puntuació obtindran els seus jugadors segons la seva última actuació a la realitat. D'aquesta manera els mànagers poden triar en tot moment el millor 11 per obtenir la victòria a cada jornada.

Premis

Els usuaris competiran contra milers d'usuaris en esdeveniments per aconseguir articles oficials, fins i tot signats per algun dels jugadors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut