Ivan Rakitic: “Vull seguir molts anys al Barça”

Ivan Rakitic: “Vull seguir molts anys al Barça”

El migcampista croat ha estat premiat amb el guardó al millor esportista d’equip en la Gran Gala de Mundo Deportivo

“Vull seguir molts anys al Barça”. Així ho ha assegurat Ivan Rakitic, que ha estat premiat amb el guardó al millor esportista d’equip  en la Gran Gala de Mundo Deportivo. “Vull jugar molts anys aquí, estem negociant i espero que sigui al més aviat possible”, ha destacat el migcampista croat.

“M’agradaria que seguís Luis Enrique, és qui millor em coneix i qui em va fitxar. Estic aquí gràcies a ell, li estic molt agraït”, ha afirmat Rakitic. Precisament també ha parlat de la seva arribada i adaptació al Barça: “Quan arribes aquí t'has d’adaptar, cadascú té la seva manera de jugar. Els tres de dalt són d’un altre món, gaudim molt amb ells, i si la resta podem ajudar perquè encara siguin millors, ho fem encantats”.

Finalment, el ‘4’ blaugrana ha comentat també: “Treballo molt dur per demostrar a l’entrenador i als companys que poden confiar en mi, per fer-ho de la millor manera possible”. “L’equip està en un bon moment, queda molta Lliga i hem d’estar tranquils i confiar en nosaltres”, ha assegurat Rakitic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut